Kinek mennyi idő után jött össze a baba? Mennyi idő után szoktak vizsgálatokat csinálni? Minden véleményre kíváncsi vagyok!
Szia!
Szerintem semmi okod az aggodalomra.
Én 6 év gyógyszer szedés után 4 évig nem estem teherbe.Aztán mikor nem vártam, mikor már letettem a babáról, akkor jött a picur.Én nem voltam semmi vizsgálaton.
1.5 ev utan jott a babunk.es pont januarra volt idopntom,hogy kezdjuk a kivizsgalatokat,es aztan torolni kellett az idopntot,mert januarban teherbe estem.Pont akkor voltam ugy,hogy lesz,ami lesz,egesz addig gorcsoltem rajta.
17 hetes kismami
Fél év nem sok, szerintem felesleges elmenned dokihoz, én úgy tudom, hogy egy év alatt nem is foglalkoznak veled! Az átlag teherbeesési időszak 1,5 év (hangsúlyozom, ez statisztikai átlag), úgyhogy ne ess kétségbe még! Főleg azért nem, mert nem biztos, hogy pont a megfelelő napon tudtok együtt lenni!
(Mi 2 éve próbálkozunk, elhiszem, hogy türelmetlen vagy, és így érzek, de próbálok úgy állni a dologhoz, hogyha jönni akar a baba, úgyis jön, ő fogja eldönteni! Tegye a természet a dolgát) :)
Mi 2 évet vártunk a babára. 1 év után vizsgálatokba kezdtünk. A dokim szerint 1 év alatt ha nem jön a baba, érdemes megnézni mi a helyzet. Örülök, hogy elkezdte, majd átadott minket egy centrumnak. Várhattunk volna még, talán sosem sikerült volna, akkora volt a baj!
Ha csak hétvégén van időtök együtt lenni, megeshet, hogy pont nem "jókor" vagytok együtt. Így mégtöbb várakozási idő is belefér!
Mielőbbi babásodást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!