Tegnap görcsölt a hasam! Ma meg nagyon furi érzésem van! Mi lehet ez?

Szia!
Hát, elég kérdéses a dolog.
Szerintem várd meg a hétfőt.Általában a nők megérzik,ha beköltözött a Picur, de lehet attól is ha nagyon szeretnél babát.Én megéreztem.Én is nagyon furán éreztem magam, valahogy belül tudtam még a teszt előtt (már egy héttel),hogy velem van a Kicsim.
Remélem babás vagy!Drukkolok!

Hát, én is érzékenyebb voltam az illatokra, erős gyomorrontásos tüneteim voltak, alig tudtam enni néhány falatot, és ugy éreztem mintha egy lufi lenne a hasamban.
A mellem nagyon feszült, kicsit sötétebb lett a mellbimbóm és apró fehér pöttyök jelentkeztek rajt.Ja a pocim állandóan puffadt...azt hiszem más nem.Voltak enyhe mensis fájdalmaim, azt hittem "na holnap már megjön" de aztán semmi.Ez normális mert idomul a tested a babaváráshoz.
Remélem sikerült, és a kis jövevény már a pocidban van.:)
Ha nem is tudsz annyit enni, igyál tejet, egyélt tejterméket, és gyümölcsöket.És majd a teszt megmutatja van-e bent valaki.:)
Én is remélem, már szívem szerint tesztelnék, de párom azt mondja, és teljesen igaza van, hogy amíg a nem várt napja nincs addig felesleges.Tudom, h igaza van, de...:)
Én is remélem, hogy babócás vagyok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!