A 14. napon lehetett pé-m? Ha igen, akkor jókor voltunk együtt?

Elvileg látszik a lesés és az emelkedés is a görbéden, amihez jó, hogy másnaponta voltatok együtt, ezzel nincs gond. De hol méred a hődet? Ha nem hónaljban és mégis ennyire alacsony, akkor én orvoshoz mennék, mert kevés progeszteron, vagy pajzsmirigy ilyenekt szokott csinálni.
De nem ijesztgetni akarlak, persze.:)

Utolsó vagyok, a pé-d attól is függhet, hogy hány napos a ciklusod. A mensi első napjától kell 14-et visszaszámolni, ha ELÉG progid van (és minden más is oké), ha nem, akkor ez nem mérvadó.
Hüvelyi UH tisztázni tudja a pé-d pontos idejét egy 3. és 21. napon levett vérminta eredménye meg azt, hogy miket akcióznak a hormonjaid.:)

...nem, nem merem egyértelműen kijelenteni, hogy ez jó ciklus. Túl alacsony a hőd hozzá. Máskor is ilyen?
Ha igen, akkor én mindenképp dokihoz mennék, jobb az ilyet biztosan tudni, mint vesztegetni az értékes időt.:)
Valamiért kevés az alaphőd, aminek egyik oka a progi elégtelensége is lehet, de ezer más is...
Arra biztatlak, hogy doki.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!