Ha 7. én nem voltunk együtt az baj lehet? Mikor lehetett az ovu? Ciklus.hu még nem huzta be.
Figyelt kérdés
2010. okt. 9. 07:38
2/7 anonim 

válasza:

Általában hány naposak a ciklusaid?
Én a 13. ciklusnapra tippelnék, de akkor kb 28 napos lesz a ciklusod. És ha a 13. napon volt akkor nem baj szerintem hogy nem voltatok együtt 7.-én.
3/7 A kérdező kommentje:
én is a 13.dik napra tippeltem mert utána nagyon megugrott.mult havi ciklusom 32nap volt.
2010. okt. 9. 08:26
4/7 anonim 

válasza:

első vagyok.
Azt látom hogy az előző mennyi volt, azért kérdezem hogy általában hány naposak, hogy mindig ennyi vagy kevesebb, mert ha mindig ennyi, akkor a 13. nap még korai peteérésnek.
5/7 A kérdező kommentje:
2hónapja hagytam abba a fogit..elötte 28-30naposak voltak..akkor nem ovu volt?:(
2010. okt. 9. 09:20
6/7 A kérdező kommentje:
jah és csak 2-3napig volt nyúlos ragadós folyásom...azota száraz vagyok,néha egy kis krémes van benne..
2010. okt. 9. 09:22
7/7 anonim 

válasza:

7-én volt ovud, hisz akkor emelkedetett meg a hőmérséklet és azóta is magasan van, illetve a bekövetkezett szárazság is ezt támasztja alá.
Nem baj, hogy pont akkor nem voltatok együtt, hisz az előző 2 napban viszont igen, így a spermák ott várták a petét. ;)
Szorítok!
Egyébként itt olvashatsz erről bővebben:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!