Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hamar teherbe esem? A tableta...

Hamar teherbe esem? A tableta abba hagyasa utan mennyi idonek kell eltelnie hogy terhes legyek? Meg kell varni az elso menzeszt?

Figyelt kérdés
2009. máj. 11. 21:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Az orvosom azt mondta, hogy várjunk legalább 3-6 hónapot. Azért, hogy a szervezet a tabletta után összeszedje magát és felkészüljön a terhességre.
2009. máj. 11. 22:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Tabletta utan javasolni szoktak bizonyos turelmi idot. Azert nem irom, hogy mennyit, mert hallottam mar egy honapot is, de a baratnom dokija minimum harom honapot javasolt. Meg olyan orvossal is beszeltem mar, aki azt mondta, hogy ezek a mai fogamzasgatlok gyengek, akar elso honapban is johetne a baba, mert nem lenne baj. Vegulis sokan esnek eveken at tarto fogamzasgatlo szedes mellett is teherbe es egeszseges babakat szulnek.

En huvelygyurut hasznaltam, ez is hormonalis, de gyengebb, mint a tabletta, maskepp hat, nem megy at az egesz szervezeten. Erre az en dokim azt mondta, hogy nem kell varnunk. Mondjuk igy is ot honappal kesobb estem teherbe.

2009. máj. 11. 22:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Vannak tabik, amelyek után nem kell várni, és vannak, amelyek után 1-2 hónapot érdemes.

Azt kell mondanom látatlanban, hogy az orvosod enyhén szólva nincs a helyzet magaslatán, ha 6 hónapra biztat benneteket.

Kérd ki más nőgyógyász véleményét is, de úgy, hogy LÁSSON téged, azaz nézze meg a nyálkahártyád vastagságát, a peteérésed minőségét az első napokban. Ez összevetve egy 3. napi vérvétellel mindenre választ ad majd, nagyon valószínű, hogy az ablakon dobnátok ki ezt a 6 hónapot.

De évekig fogigátló szedése után egy normális doki nem a levgőbe riogat 6 hónappal, hanem "átnézi" a testedet.

Kívánom, legyen minden rendben! :)

(Lesz!)

2009. máj. 12. 08:46
 4/4 A kérdező kommentje:
koszi szepen a tanacsot de voltam tegnap noi dokinal es mondta hogy nemkell varnom sem 6 sem pedig 3honapot mar lehet is probalkozni de a parom azt akarja hogy minden rendben legyen varjunk 3honapot az a biztos.ugyhogy varunk.
2009. máj. 14. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!