Lehet terhes a barátnőm? Nem akarom őt elveszíteni!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Már több, mint 6 hete, hogy lefeküdtünk, de védekezés nélkül rá 10 napra a barátnőm menstruált rendesen, de mivel nagyon félt ezért tesztet is vett, ami - lett, de mégis úgy érzi, hogy terhes pedig azóta már megint megjött neki a ciklusa 21-ik napján! Azt mondja nincs semmi tünete csak az, hogy nagyon feszül a hasa bár 1 hétig elég szigorúan fogyokúrázott szerintetek lehet emiatt? Nagyon fél, mert a nőgyógyászhoz meg túl későn kapott időpontot és lehet, hogy az már késő lenne ha az lenne. Már nem tudom, hogy mit tegyek, mert már szinte szóba se akar állni velem! Nem akarom, h emiatt tönkre menjen a kapcsolatunk szerintetek lehet baba a dologban?2009. máj. 11. 20:40
1/4 anonim 

válasza:

Bizti nem terhes a barátnőd! szerintem beképzeli + haragszik rád,hogy nem vigyáztál rá eléggé. igaza is van,mit ne mondjak :)
mondd el neki is,hogy félsz,hogy elveszíted + kedveskedj,vegyél virágot,bókolj,udvarolj és mond el,mennyire kívántad akkor és mennyire megbántad,hogy nem vettél fel gumit.
2/4 anonim 

válasza:

Szerintem nem!! Negatív teszt és kétszer menstruált...!
De hogy mért nem beszél veled? Kissé flúgos...
3/4 anonim 

válasza:

Szerintem NEM terhes - ezt igazolta a teszt is, illetve az is, hogy azóta már kétszer megjött neki. A szigorú fogyókúra is bekavarhat, valószínűleg attól jött meg neki a 21. napra. Szerintem nincs baba, de ha megnyugtatja, menjen el dokihoz! Hogy elkerüljétek a felesleges aggodalmakat, ne felejtsetek el védekezni a továbbiakban! Ne kockáztassatok!
4/4 anonim 

válasza:

Tuti hogy nem terhes, amikor én is fogyiztam, nekem is 21-23 napokra jött meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!