Lehetséges ovuláció a ciklus utsó hetében?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki, nálam ez volt. Pár napja késik, az lh jósteszt pedig + volt a nemvárt előtti napokban. Ma már - az lh teszt, a hőm meg emelkedett 3 tizedet. Mi a helyzet ilyenkor,? Nem tudom eldönteni, mi lehet ez.2009. máj. 11. 14:17
1/2 anonim 

válasza:

En sajnos a homerozeshez nem ertek de nekem is volt a ciklusom 28-dik napjan pozitiv ovulacios tesztem es nallam peteeres volt. Altalaban 30-32 naposak a ciklusaim de mivel 28-dikan volt egy peteeresem igy a ciklusom kitolodott 42 napra. Sajnos en azt hittem, hogy baba van es ezert pozitiv a josteszt. :( Igy nem voltam egyutt a ferjemmel mert feltem, hogy megzavarom a beagyazodast.
2/2 anonim 

válasza:

Igen, lehetséges, egy ismerősömnél is ez van.És már születtek gyerekei is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!