Szerintetek mi ez a hőleesés a görbémen? Menzinek még nagyon korai. Volt egyáltalán peteérésem?!
Figyelt kérdés
2011. nov. 20. 08:32
11/17 A kérdező kommentje:
2011. nov. 22. 13:53
12/17 A kérdező kommentje:
Szerintem kedden volt peteérésem, meg az angol görbés oldal szerint is, akkor lekéstük ugye?
2011. nov. 22. 13:55
13/17 anonim válasza:
Szerintem is kedden volt, de abszolút nem késtétek le. A spermák 2 napig simán eléldegélnek odabent.
14/17 A kérdező kommentje:
Hát remélem így van, bár nem nagyon hiszek ebben a több napig eléldegélnek dologban, de így legyen!
2011. nov. 22. 14:36
15/17 anonim válasza:
Ha az angol görbés oldal alatt a fertilityfriend-et érted, akkor ott meg tudsz nézni egy csomó terhesgörbét. Bőven látni olyanokat, ahol 2 vagy 3 nappal pé előtt volt csak együttlét. De egyébként a babát tervezők otthonán is lehet ilyen görbéket találni.
16/17 A kérdező kommentje:
Igen láttam, köszönöm, meg olyant is, hogy 6 nappal előtte voltak együtt, de ez olyan ritka, mint a fehér holló. A myfertility-t és a fertilityfriend-et vezetem még.
2011. nov. 22. 16:13
17/17 anonim válasza:
Szia! Mi újság? Hogy alakult a görbéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!