Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha hajnalba felebredek es...

Ha hajnalba felebredek es pisilek egyet ugy 4 ora korul, es mindig 6kor merem a homet, ugyhogy visszaalszom es hatkor megmerem, ez valtoztat a hon? Lehet hulyeseget kerdezek, de mi van ilyenkor?

Figyelt kérdés
Vagy inkabb merjem meg 4kor mielott kikelek az agybol? Csak ugy tudom hogy mindig egy idoben kell merni.
2009. máj. 11. 10:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is feltettem nemrég egy hasonló kérdést. Azt írták, hogy nem zavar be, úgyhogy a szokásos időben mérd a hődet.
2009. máj. 11. 10:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszi!!
2009. máj. 11. 11:00
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem a pontosság kedvéért érdemes megjelölni azokat a napokat, ahol nem aludtad végig az éjszakát. én valahol azt olvastam, hogy olyankor eltér a hőmérséklet.
2009. máj. 11. 11:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele. Kb. 70%-ban felébredek éjjel, hogy pisilnem kell. Én nem vettem észre nagy különbséget, nem cikk-cakkos a görbém igazán.
2009. máj. 11. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!