Lombik beültetés után mennyi táppénz javasolt?

Szia!
én álló+rohangáló munkát végeztem így az elejétől kezdve itthon voltam. A dokim mindenképpen javasolta.
Hogy mit lehet és mit nem lehet ez nagyon változó. Van amelyik orvos szigorú ágynyugalomra utasít van akitől akár dolgozni is mehetsz, merthogy úgyis megtapadnak a picik ha meg akarnak.
Sokat olvastam beülti előtt a témában és azt találtam, hogy mindenképp jó, ha sokat pihen az ember, de sétálgatni is kell, mert akkor lesz megfelelő a véráram a méhen belül és az embriók így találnak megfelelő helyet.
13 hétig a nap nagyobb részében feküdtem, pihentem. Elsőre sikerült!
Köszönöm a választ! Én is álló + rohangállós + cipekedős munkát végzek. Úgy beszéltem meg az orvosommal, egy hetet mindenképp pihenjek, feküdjek. Utána visszamehetek dolgozni, de kíméljem magam, ne emeljek és ne nyújtózkodjak. Már szóltam ezügyben a főnökömnek, úgy néz ki, megoldható. Remélem sikerülni fog és megmarad/nak, és addig elnézik ezt nekem a melóhelyen...
Neked gratulálok, mennyi idős terhes vagy?

6 hónapos a kisfiam. Novemberben született. :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!