HSG vizsgálattal kapcsolatban szeretnék válaszokat?
Figyelt kérdés
Röntgenes, rövid altatásos HSG után meddig kell vigyázni, (együttlétre gondolok) vagy egyáltalán kell-e. lehet-e fürdőbe menni?2011. nov. 17. 09:38
11/17 A kérdező kommentje:
Miért kell hozzá laparoszkópia?? eZT nem értem. Avval hogy tudnak peteérést csinálni? A laparral csak átnézik a hasat, ha látnak ultrahangon vagy HSG-n valamit.
Nincs mensid sem?
2011. nov. 24. 18:35
12/17 anonim válasza:
policisztássak a petefészkeim. ezt uh-n megállapították, 1,5 éve nem tudnak peteérést csinálni. előtte fog. gátlót szedtem de már tini koromban is ez volt a baj, nem volt rendes mensim.ha ez megcsinálják elvileg kell lennie peteérésnek, mert úgymond csinálnak helyet az új petének ha a sok kicsi éretlen tüszőt kiböködik.
13/17 anonim válasza:
bocsi lemaradt: nem lenne mensim ha nem szednék gyógyszert. utoljára magától augusztusba volt, előtte androcurt szedtem havi 5 szemet, azóta meg norculutot.ja meg az átfújástól is megjött, kb 8 napig tartott.
14/17 A kérdező kommentje:
Ja, értem. Az teljesen más. Nekem teljesen rendben van minden, nincsenek ciszták, megnézték ultrahangon.
Nekem most az következik, hogy elmegyek egy endokrinológushoz. Hátha a pajzsmirigynél van eltérés.
Bár a TSH 1,9, de attól még lehet gond.
2011. nov. 24. 20:52
15/17 anonim válasza:
ahogy egyre jobban közeledik a műtét időpontja egyre jobban félek, hogy kiderül valami más gond is amit még nem tudunk.más nem tudok csak a jóra gondolni, mert már annyira rossz ez az egész, az elején még optimistán álltam hozzá de most már nem tudok úgy hozzá állni.
16/17 A kérdező kommentje:
Ne félj annyira, nem lesz semmi baj, tudják a dolgukat, segíteni fognak!! Szorítok.:)
2011. nov. 25. 07:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!