Ki nem várja mára? Csináltatok már tesztet?
Figyelt kérdés
Én ma reggel teszteltem, de nagyon nagyon halvány volt a csík, nem is volt rózsaszínű.
Tünetem nem igazán van, csak annyi, hogy múlt hét péntek éjjel nagyon erősen görcsöltem. Tegnaptól mindjárt megjön érzésem van.
2011. nov. 16. 09:23
1/7 anonim válasza:
Tegnapra és mára nem vártam. Pénteken már pozit teszteltem. Azóta van még két pozi tesztem.:)
Tüneteim érzékeny mell főleg mellbimbó, mindjárt megjön érzés, farkaséhség émelygés.
Csinálj holnap még egyet. Szurkolok!
2/7 anonim válasza:
Hétfőre nem vártam. Péntek óta émelygés, de ez múlófélben. Mindjárt megjön érzés. Három teszt negatív:((( Nem tom, mi lesz.
3/7 anonim válasza:
én mára nem várom és eddig nem jött meg.tegnap 25-ös teszt negatív lett.Mindjárt megjön érzés múlóban egy kicsit érzékeny a mellem.drukkolok neked.
4/7 anonim válasza:
Tesztelt már valaki azóta? Én ma vagyok a 34. napon. (31. napos ciklusaim vannak) Mindjárt megjön érzés még megvan. Tesztet nem merek ma csinálni, az utóbbi napokban 3 negatív:(
5/7 anonim válasza:
nekem sem jött meg.ez a 27.nap és én általában már a 25.,26.napon mindig barnázom.most semmi.tegnapi tesztem ugye negatív(már írtam tegnap) azóta nem teszteltem.Nekem az előző gyerekemnél is késés után 3nappal lett pozi.Nem is tudom mit gondoljak.Néha van a mindjárt megjön érzés aztán elmúlik...drukkolok neked
6/7 anonim válasza:
A tegnap 9:06-os vagyok. Ma ez már a 35. napom. Tegnap már annyira fájtak a melleim, hogy délután nem bírtam ki, újabb teszt. Persze negatív. Erősödött a "mindjárt megjön" görcs, még a párommal is masszíroztattam a hasam, olyan rossz volt. Biztos voltam benne, h megjön. Együtt voltunk este, de semmi. Most reggel még a görcsöt sem érzem. A melleim olyan érzékenyek, hogy valami borzasztó. Már nagyon elegem van, mert nem tudom, mit gondoljak.:(((
7/7 anonim válasza:
szia.nekem ez a 29.nap és semmi.teszt - volt tegnap.Hasam néga görcsöl aztán teljesen elmúlik.A melleim nem fájnak,de a derekam igen és folyton pisilni járok.délben megyek orvoshoz,mert gyógyszert kaptam a köv. ciklusra és most nem tudom elkezdeni amíg nem tudjuk mi van.sok sikert nektek is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!