Januárban volt egy abortuszom és most szeretnénk gyereket mennyi az esélye hogy teherbe esek és mikor?
Figyelt kérdés
2011. nov. 15. 12:12
11/17 A kérdező kommentje:
Mert akkor még nem tudtuk volna bevállalni anyagi okok miatt és most mind a kettőnknek van munkahelye.azért is félek mert így is túl kockázatos volt mert nagy volt a baba
2011. nov. 15. 12:44
12/17 anonim válasza:
Hát akkor talán kérdezz meg egy orvost. Mondjuk azt, aki a "túl nagy" babát elintézte...
13/17 anonim válasza:
Majd akkor lesz ha az égiek megbocsátják neked a "túl nagy babát"!!! Aztán lehet lepontozni anyagiak bla bla mivel van most több pénzed attól hogy van munkahelyetek legalább szállnál magadba és még az idén ne akarnál gyereket nemhogy most az idén egyből de jól megy hirtelen! Egyébként remélem csak azért írtad ki hogy felháborodást kelts ki emberekből! Ne haragudj de én csak a a túl nagy babán akadtam ki!
14/17 A kérdező kommentje:
Az ilyen komenteket nem kérek!!nem csak anyagi hátér volt hanem a szülőknél laktunk!!
2011. nov. 15. 18:58
15/17 anonim válasza:
Ha ez a kérdés nem kamu, akkor nem is tudom, mit gondoljak...
Minden egyes kommenteddel csak rontasz a megítéléseden, úgyhogy inkább ne is magyarázd tovább.
16/17 anonim válasza:
De most tényleg...pár hónappal ezelőtt mi volt olyan nagyon más??? Nem lehetett volna akkor megoldani a szitut?? Mi tud 5 hónap alatt olyan gyökeresen megváltozni?? megnyertétek az 5ös lottót? :(
17/17 anonim válasza:
Kedves kérdező,lett munkahelyed, most már vállalod a babát. Nagyszerű. Kérdezem én, ha hirtelen elküldenének onnan esetleg, akkor rohannál abortuszra? Egy gyermeket nem lehet pillanatnyi szituációra alapozva vállalni vagy nem vállalni!
Ha nem akarok, akkor teszek ellene! Mert, lehet hogy utána érte tenni sokkal nehezebb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!