Ma kellett volna megjönnie éjszaka. Tegnap enyhébb (nagyon enyhébb) menstruációs fájdalmat éreztem, de el is múlott. Ma nem érzem semminek az előjelét. Lehetséges, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Gyógyszert nem szedek 3 hónapja. Vegyek tesztet, vagy még várjak pár napot?2008. márc. 20. 13:52
1/5 anonim válasza:
Szeritnem várj még! Nekem tegnap kellett volna megjönnie. a melleim nagyon fájnak, kis menszi érzésem van, de semmi. Én is várok pár napot!
Kitartás! Sok sikert. Drukkolok
2/5 anonim válasza:
amennyiben mindig pontosan jött meg / már mikor abbahagytad akkor is /lehetséges, hogy baba van a dologba :)
persze , csinálj tesztet, ha neg. lenne, párnap múlva ismételd meg.
nekem egy hét kellett, hogy a neg. teszt után poz.-at teszteljek.
sok sikert
21hetes kismama
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, eddig mindig pontosan jött meg, és erős görcseim voltak előtte lévő nap. Ha késett is, akkor sem sokat, napközben meg szokott jönni. Eddig semmi...
2008. márc. 20. 14:02
4/5 anonim válasza:
Szia nekem is pontosan szokott megjönni.Aztán előtte nap erős görcs gondoltam most sincs baba de 3 nap késés után teszteltem egy pozitívat.Most vagyok 6 hetes szerintem nyugodtan tesztelj de ha még neg.ne add fell pár nap múlva tesztelj megint.Aztán várj egy hetet legalább mert a doki csak azt fogja még látni hogy beágyazódott a pici de 7 hetes körül lát csak szívhangot azt mondják elmaradt mensi után 2 hétre érdemes már dokihoz menni...Sok sikert
5/5 anonim válasza:
szia
nekem is ilyenek szoktak lenni és én is pont ilyeneket szoktam itt kérdezni. sajna nekem be is igazolodott a multhonapban az a menzis érzés mert meg is jött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!