Hihetek a tesztnek? Kb.30 naposak a ciklusaim ma a 27 napon este teszteltem pozitívat!
Sajnos képet nem tudok feltenni, de nem kell forgatni megmereszteni a szemet teljesen látható, bár még nem olyan vastag a csík mint a kontroll. Holnap azért csinálok reggeli pisiből is egyet.
Ma este hétkor csináltam van még 4 napom a mensiig. Facelle teszt volt!
Ez egyértelmű pozitív :) Gratulálok.
Ilyenkor könny szökik a szemembe, örülök hogy sikerült. Csak azok tudják értékelni igazán akik maguk is sokat vártak a babára. Nekünk 2,5 év után sikerült. Ugyan ilyen teszttel, csak a nemvárt után 4 nappal néztem, akkor már full erős volt.
27+1 kislányos kismama
Nekünk 14 hónap után sikerült. Már nagyon vártunk erre a csodára, de még nem merjük magunkat beleélni semmibe. Még félek, nehogy megjöjjön a mensim aminek hétfőn kedden nem kéne.
Nagyon nagy gratula a kislányodhoz!!:)
Csodálatos érzés, de annyit csalódtam, hogy nem merem magam beleélni, amíg orvos nem mondja, minden rendben van.
Köszönöm szépen!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!