3-dik babát tervező anyukák vagytok itt? Akinek még nem jött össze, de minden hónapban bízik benne!
Első vagyok.
A Hármaska márciusra várható. A nagy akkor lesz 4 éves, a kicsi pedig 2,5.
Én annak vagyok híve, hogy minden agyban dől el.
Az első babánk a második hónapban összejött. A Ketteske úgy, hogy még szoptattam (rendszertelen ciklus) és spirálom is volt... A szerelmeskedésünk estéjén beszéltük meg a férjemmel, hogy lassan le kéne vetetni a spirált. Hát gyorsan levették :)
Ketteske után volt egy kis szünet: attól a gondolattól, hogy három pelenkásom legyen, a hideg is kirázott, így én gyakorlatilag frigid lettem. Amikor a nagy végre szobatiszta lett, beilleszkedett
(a Ketteske az ölemben....)
Szóval mikor a nagy szobatiszta és ovis lett, akkor kezdtünk el beszélni a férjemmel, hogy akkor most mi is legyen. Kicsit bonyolult a helyzet a lényeg az, hogy vagy most, vagy három év múlva jöjjön a Hármaska. A terv az volt, hogy október környékén kéne teherbe esnem... Júliusban sikerült.
Én soha nem mértem a hőmet, nem néztem a naptárat, akkor szerelmeskedtünk, ha volt kedvünk - na meg energiánk a két kicsi mellett :)
Félreértés ne essék, nem dicsekszem - ez nem az én érdemem. Csak ha valaki, akkor mi abszolút nem ismerjük azt, hogy rágörcsölés. És szerintem ez a lényeg.
Valahol igazad van amit arról írsz, hogy az agyban dől el. Persze ha nem nézzük az orvosi dolgokat, hogy valami nincs rendben.
Bár nálunk az elsőt nagyon akartuk, máig se tudjuk miért 1 év után jött össze. Bár akkor hihetetlen sokat dolgoztunk, reggeltől estig, hétfőtől vasárnapig..lehet ez ok lehetett.
A másodiknál tökéletesen eltökéltek voltunk, hogy kétéves koráig szülessen meg. És így is lett. Imádtam ezt az életformát de segítség nélkül sokszor elég nehéz volt. Hallani sem akartam egy darabig harmadikról, ahogy írod te is 3 pelenkás már kikészített volna (a nagy nálunk sokára lett szobatiszta) szóval a kicsi másfél éves koráig a sex szóról azonnal a gyerek jutott eszembe, szóval a frigid-ség nálam is megvolt.:) De ahogy elment a nagy oviba,nagyfiú lett, maradt egy "baba" és úgy éreztem felszabadult sok energiám..vagyis átalakult..de mostmár jöhetne a harmadik! Azért gondolkozni is kellett, hisz terhesen nem lesz hova menni dolgozni, ha a gyes kiesik azért az is hiányozni fog, így most két tűz között érzem magam. Hisz a kicsi 3 éves lesz áprilisban, szóval lehet ez is az agyamban van, ami ugye gátolja a dolgot. Másrészt még ami folyamatosan ott motoszkál már fél éve a fejemben, hogy mindkét gyerekem ételallergiás. Valahol úgy érzem kitolnék egy harmadik kis jövevénnyel, hisz szerintem nagy az esélye, hogy ő is az lesz..bár lehet éppen ő masszív kis kölyök lenne.
Szóval nem tiszta a fejem. A szívem nagyon is szeretné, de az eszem mindig agyal valamin.És lehet emiatt nem jön össze könnyen..de azért az sem elhanyagolható, hogy sokszor nincs itthon a férjem peteérés környékén.
Úgyhogy van itt minden.
Ma elmúlt a havim, még ez a hónap védekezés nélküli lesz, és ha nem jön össze akkor szerintem feladom. Hisz lehet oka van, hogy 7 hónap alatt nem jön.
Én se görcsölök egyébként, sose hőmérőztem meg ilyenek. De nem tiszta a fejem és ez baj lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!