Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire megbízható a One...

Mennyire megbízható a One minute terhességi teszt? Az előbb pozitívat teszteltem, de nem merem elhinni!

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy elképzelhető-e, hogy tévedett a teszt? Ma vagyok a 40. napomon, még nem jött meg. Megszokásból vettem tesztet, mert negatív teszt után mindig megszokott jönni. Gondoltam most is így lesz, vettem egy olcsó tesztet, ne legyen túl drága, hisz úgy is tudom az eredményt.

Nem is figyeltem a tesztet, pakolgattam közben, mikor egyszer csak rátévedt a szemem... és akkor megláttam, hogy 2 csíkos:)).

Nem értem, hogy eshettem teherbe, mikor az ovulációs teszt csak 1napon mutatott pozitívat, akkor pedig pont nem voltunk együtt, mert a férjem nagyon beteg volt, én meg fáradt, úgyhogy jót aludtunk aznap. Most arra gondolok, hogy előtte 2-3 nappal voltunk együtt. Lehetséges, hogy addig kibírtál a kis katonák?

Vagy elképzelhető, hogy mivel ilyen olcsó tesztet vettem, téved, és nem megbízható?

Ciklusom elejétől ittam a cickafarkcseppet, szedtem a barátcserje kapszulát, és vastablettát. Elképzelhető, hogy ezek miatt pozitív a teszt?

Félek, hogy téved a teszt, nem akarok csalódni:(.

2009. máj. 8. 12:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
A méhnyakról veszi, ez szerintem nem árthat a babának, mert a méhszáj zárt. Gondolj csak bele, akkor a szexet is tiltanák...:-) Gondolom, hogy nagyon aggódsz, de a + teszt nagyon jó jel, kösd le /próbáld meg/ a gondolataidat vlm mással holnapig, menjetek el valamerre a pároddal, lehet, hogy erre már nem sokáig lesz lehetőségetek kettesben...:-DD
2009. máj. 10. 10:35
 22/28 anonim ***** válasza:
Jaa és írjál mi volt!!! Nagyon szorítok!!!
2009. máj. 10. 10:36
 23/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm, aranyos vagy:))! Ma is csináltam tesztet, ugyan olyan, mint a tegnapi:). Nem halványodik, de nem is lett erősebb. Holnap reggel megyek dokihoz, remélem el is küldd vérvételre, csak annak meg olyan sokára lesz meg az eredménye:(. Jó lenne, ha ultrahangra is elküldene, talán lehetne már látni valamit:)

Holnap írok, hogy mit mondott:).

Szép napot mindenkinek:)!

2009. máj. 10. 11:11
 24/28 anonim ***** válasza:
Szia! Remélem minden ok veled.
2009. máj. 11. 22:31
 25/28 A kérdező kommentje:

Sziasztok:))!

Voltam UH:D fantasztikus volt:'). Már 4.5mm, igaz még csak a petezsák ekkora, de hihetetlen volt látni azt a kis fekete pöttyöt:D. 2hét múlva kell visszamennem UH-ra, és azt olvastam addigra már lehet, hogy lesz szívhangja:D. Akkor már jön velünk az apukája is:), aki legszívesebben már most mindenkinek elmondaná:).

2009. máj. 12. 14:42
 26/28 anonim ***** válasza:
Őszintén szívből gratulálok!!! Nagyon boldog és könnyű terhességet Neked!! Régóta vártok a babára?
2009. máj. 12. 20:15
 27/28 A kérdező kommentje:

Köszönjük:)! December óta próbálkoztunk, de volt olyan hónap, hogy kimaradt az együttlét. Volt spermavizsgálat, hőmérőzés, vérvétel, ahol megállapították, hogy alacsony a progeszteron szintem. De amikor meg volt a hormon vizsgálat, akkor már meg volt a baba, csak még nem tudtunk róla:). Elkezdtem szedni a gyógynövényes készítményeket, és hihetetlen, de hála ezeknek, van valaki a pocakomban:D.

Most kicsit aggódom a progiszintem miatt, de az orvos azt mondta, hogy nem vészes. Mondjuk én ezzel nem annyira értek egyet, mert több helyen is olvastam, hogy a nálam jobb eredményeket produkálókéra is azt mondta az orvosuk, hogy siralmas. szedem a barátcserjét, ami serkenti a progeszteron termelésre a szervezetemet, remélem sikeresen.

2009. máj. 13. 17:48
 28/28 anonim ***** válasza:
Szia! Rmélem majd olvasod amit írtam! Megszületett a babád? Kb egyidős lehet az enyémmel! Írhatnál mi lett veletek!
2010. máj. 20. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!