Mennyire megbízható a One minute terhességi teszt? Az előbb pozitívat teszteltem, de nem merem elhinni!
Arra lennék kíváncsi, hogy elképzelhető-e, hogy tévedett a teszt? Ma vagyok a 40. napomon, még nem jött meg. Megszokásból vettem tesztet, mert negatív teszt után mindig megszokott jönni. Gondoltam most is így lesz, vettem egy olcsó tesztet, ne legyen túl drága, hisz úgy is tudom az eredményt.
Nem is figyeltem a tesztet, pakolgattam közben, mikor egyszer csak rátévedt a szemem... és akkor megláttam, hogy 2 csíkos:)).
Nem értem, hogy eshettem teherbe, mikor az ovulációs teszt csak 1napon mutatott pozitívat, akkor pedig pont nem voltunk együtt, mert a férjem nagyon beteg volt, én meg fáradt, úgyhogy jót aludtunk aznap. Most arra gondolok, hogy előtte 2-3 nappal voltunk együtt. Lehetséges, hogy addig kibírtál a kis katonák?
Vagy elképzelhető, hogy mivel ilyen olcsó tesztet vettem, téved, és nem megbízható?
Ciklusom elejétől ittam a cickafarkcseppet, szedtem a barátcserje kapszulát, és vastablettát. Elképzelhető, hogy ezek miatt pozitív a teszt?
Félek, hogy téved a teszt, nem akarok csalódni:(.
Köszönöm, aranyosak vagytok:)!
Azon gondolkodtam, hogy ebben a hónapban voltam vérvételen, hormonvizsgálat miatt. A terhességet már ki kellett volna mutatnia nem (a 21. napomon vettek vért? Vagy csak akkor, ha olyan vizsgálatot kér az orvos?

Gratula!
nekem sem volt semmi tünet az égvilágon. hidd csak el. :)
én a 6. héten kezdtem émelyegni, egészen addig mensi-szerű hasfájdogálás, és cicifájás, de az utóbbi már megszűnt.
és először én is egy megbizhatatlannak mondott teszttel teszteltem pozit (ráadásul délután), másnap reggel egy nagyobb érzékenységűvel már teljesen jól kimutatta.

szia. azért nem mutatta ki a vérvétel, mert nem azt nézték :-)
csak akkor csinálnak hcg vizsgálatot ha a doki kimondottan azt kéri! egy sima hormonvizsgálatba nem tartozik bele.
Szerintem hidd el nyugodtan és vigyázz magatokra! :-)

Sziasztok:))))!
Köszönöm, nagyon megnyugtattál, hogy azért nem mutatta ki a vérvétel, mert nem azt kérte az orvos:).
Vettem 3tesztet, abból 1-et már meg is csináltam, és POZITÍV LETT:D! Még most is alig tudom elhinni:D. A következőt majd holnap csinálom meg.
Nagyon örülök a teszteknek, de eszembe jutott, hogy 28-án voltam nőgyógyásznál, és akkor meg is vizsgált, volt rákszűrés meg ilyesmi. Most nagyon félek attól, hogy esetleg valami rosszat csinált ott, és esetleg elment a baba? Mert mikor hazajöttem 2 halvány rózsaszín pötty lett a bugyimon. A teszten tegnap is halvány csík volt, és a main is, igaz nagyon jól láthatóak, és szinte rögtön meg is jelentek.
Lehet, hogy azért halványak, mert kezd kiürülni a HCG a szervezetemből?
Kérlek segítsetek, ugye nem lehet, hogy a vizsgálat ártott a babának:(?

Nem folyamatosan vérzek, csak azon a napon volt, és akkor is csak 2halvány rózsaszín pötty:(. Tudom, hogy most butaságot fogok kérdezni, de tényleg nem tudom... mikor kenetet vesz a rákszűréshez, akkor honnan veszi?
Hétfőn megyek orvoshoz, de nagyon félek:(... nem akarom elveszíteni:'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!