Mikor teszteljek?

Figyelt kérdés
33 napos ciklusaim vannak átlagban, jövőhét 18-ára nem várom, múlthónap 16-án volt meg utoljára. Hogy ha 1 hete voltunk együtt a férjemmel védekezés nélkül, mikor teszteljek? Előre is köszi
2011. nov. 9. 12:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2011. nov. 22. 19:08
 12/14 anonim válasza:
Gratulálok neked!:)nekem meg november 19én kellet volna megjönnieés mar az 5-ik napja hogy nemjött meg és csinaltam mar tesztet is ma reggel is meg tegnap elott reggel is és negatív.nemértem mar ki kéne mutatnia nem?remélem babás vagyok.várjak 2hetet és utánna doki?
2011. nov. 23. 11:26
 13/14 anonim válasza:
utolsó vagyok.25-ös ertékü x-epilel csináltam.és negatív lett :(((.milyennel csinaljak ujra?
2011. nov. 23. 11:45
 14/14 A kérdező kommentje:
Én nem bízom az X epilben, lehetsz babás csak később termelődik a hcg-d! Szerintem holnap tesztelhetsz 10 erősségűvel, patikában beszerezhető! Szurkolok
2011. nov. 23. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!