Ez a terhességi teszt pozitív vagy még sem?
lefotóztam neked az én tesztjeimet. hozzáteszem az első egy 25 ös teszt. azt is és a középsőt,amilyet te is használtál a 26. napon teszteltem. nemvárt előtt két nappal. az a durva,hogy sokkal jobban látszik a csík a 25 ös teszten,mint a One Step 10 es teszten.
ma a 28.napon az alsót teszteltem. sokkal erősebb!! DE, úgy gondolom,ha csináltam volna egy 25ös erősségű tesztet, akkor az erősebb csíkos lett volna. 2 nap múlva megismétlem!
Én is látok a teszteden halvány csíkot! Szerintem vegyél egy akármilyen másik tesztet!! olcsó húsnak híg a leve...sajnos!
majd írj!!!
csináltam még egy coraxot is...azt tegnap...azóta erősödött a vonal ezeken...
mondjuk tuti a dokinál lesz...még lehet ciszta, vagy ki tudja még mi...
Gratula :)Én vagyok a 10:34-es,meg az utána képes,mondtam én,hogy csinálj másikat is :)Ez nem ciszta lesz,az nem erősödik,és még a mensid se késik!Boldog babavárást!
6 heteske
12.16-os vagyok!
Igen,hihetsz a tesztednek:)
Köszönöm, nagyon kedvesek vagytok lányok:))
remélem mindenkinek össze jön a baba a lehető leghamarabb!!!!!!!!!!
holnap reggel tesztelek még 1 ezért....
(mellékesen: maria romed teszt volt és most 3 db1800 ft...ez ajánlotta a patikus....hátha
valaki szeretne párszor tesztelni....
amúgy elég megbízható a teszt, ez 11 dpo-n készült, nem reggeli vizeletből...
holnap még írok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!