Sasszeműek válaszára lenne szükségem! Megnéznétek hogy szerintetek pozitív vagy negatív?
A lombikos vagyok:
Több CB tesztem nem volt, így az nem tudom mikor lett volna erősebb, de egy nappal előtte már ilyen tesztjeim voltak.
A CB mivel ha jól tudom 50-es teszt, nem mutatja ki túl hamar.
most is babát várok, most nem lombikkal, és a mostaninál sima teszveszen rendelt teszteket használtam. A felsők 10-es, az alsók 25-ösek, nekem messze ezek mutatták ki legkorábban a babát.
a cb-teszt linkjét elküldenéd még 1 szer ha megkérlek?vmiért azt nem tudtam megnyitni..:S
nah ezeken szépen látom a 2.vonalkákat:))))
azt hiszem megfájdúlt a szemem úgy hogy inkább egy nagy lendülettel behelyezem a kukába a tesztet mert mindíg megnézem....aztán lesz ami lesz lapon majd csinálok később másikat:)
köszi mindenkinek!
Itt a CB még egyszer, remélem most jó lesz:
Remélem pár nap múlva már nem kell meresztgetned a szemed! :)
Szia!Kedves válaszoló,szerintem ez egy halványka pozitív!de meg kell mondanom,hogy a lehető legbonyolultabb tesztet vetted,ami szerintem nem egyértelmű!Vegyél egy Gabriellt vagy X-epil vagy minden,amit vagy két vonal vagy egy..!
És én azért halkan gratulálok és drukkolok,hogy erősödjön a csíkocskád!
A Clearblue 50-es érzékenységű, tehát a legkevésbé érzékeny teszt. Érdemesebb lenne ilyenkor 10-essel tesztelni.
Szerintem aki azt írta, hogy egyértelműen pozitív, az félreértette, ezen a teszten egy + jelnek kéne lennie, nem csak vonalnak. Én negatívnak látom.
Szerintem pozitív. Majd 3 évig teszteltem minden hónapban CB-vel, meg a vaterás 10-essel.
Amit sokan nem tudnak: A CB ugyan 50-es teszt, de mivel az abszorbens része a tesztek közül a legnagyobb, ezért a lehető legnagyobb felületen szívja fel a vizeletet. Ezért mutathatja ki hamarabb a terhességet, mint mondjuk egy 25-ös teszt.
Szóval, én látom a + jelet, igaz, nagyon-nagyon halványan. Kérlek ne éld bele magad, még nagyon korai, ne keseredj el, ha aztán negatív lesz.
Majd írj!
Épp most vesztünk össze a férjemmel emiatt...2 szer szóltam neki hogy nézze meg de épp h egyet pislákolt rá már mondta is hogy negatív..én meg felhúztem magam hogy nem igaz h ennyi ideje nincsen h megnézze rendesen(pedig élőba jól látszódik csakmeg kellene nézni).......elég nevetséges...
Inkább azt kívánom hogy magam helyett valaki olyannak jöjjön össze baba aki már régóta vár rá!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!