Teherbeeshetek ilyen körülmények között?
Hát, nem tudom... Biztos vagy te abban, hogy a párod is akarja a babát? Nekem nem úgy tűnik. Ha akarná, nem hiszem, hogy ragaszkodna a megszakításhoz. Így aztán hiába akarna jönni a baba, nem nagyon fog tudni.(ez majdnem olyan, mintha csak gumiban lenne hajlandó)
Persze hallottunk már olyat, hogy valaki az előváladéktól esett teherbe, de azért úgy lényegesen kevesebb az esély rá.
Én azért a helyedben mégis megpróbálkoznék egy mélyreható beszélgetéssel, az talán többet segítene, mint ez a "titokban besegítem a kintrekedteket" módszer...
Sztem is először azt gondoljátok végig, tényleg igazán akarjátok-e ezt a babát.Mert így ugyan van esélye, de nagyon kicsi.Aki nem akar teherbe esni,annak így biztos sikerülne, de neked mivel szeretnél ...
Sztem a párod vagy fél, vagy nem akar igazán gyereket.Ne haragudj,de biztos Te is érzed ez így nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!