Cickafark tea abbahagyása (ha eddig folyamatosan ittam), felboríthatja a mostanra jól beállt ciklusomat?
Március 26-án jött meg utoljára. Azóta kb. 43 nap telt el... A Peteérésem (nagyon sok, nyúlós folyás) szerintem április 22-én volt. Rá egy hétre, ápr. 29-én még - lett a teszt, de azóta sem jött meg. Szédülgetek, főleg reggel. De semmi tipikus mensi előtti hasfájásom sincs.
Ma reggel óta nagyon enyhe, világosbarna folyást észlelek, de mensinek se híre, se hamva.
A cickafark teát elég sok hónapig ittam napi 1 csészével, e ciklus elején pár napig ittam, de mivel nem görcsöltünk a baba-témán, nem is vettem új csomaggal. Így most nem tudom, hogy a tea "nem-ivása" okozza-e a kését, vagy baba van a dologban... Ha ápr. 22-én, több mint 2 hete volt PÉ, akkor baba esetén a teszt mutatná már? Viszont hormonzavart is okozhat a tea abbahagyása? Az elmúlt ciklusban 29 napra jött meg, előtte is max. 35 nap...:-(
MI lehet a baj? Okozhatja ezt a tea abbahagyása? Segítsetek!
tesztelj még egyszer szerintem baba van a dologban hisz akkor ha jól számolok már több mint egy hónap eltelt szerintem akkor már kikellene mutatnia a tesztnek de nem biztos h elég hcg-t termelt a szervezeted úgy h próbálkozz nyugodtan tovább a teszteléssel.
drukkolok
Megvárom a holnapot, hogy a halvány barnázás erősödik-e. Ha nem, akkor veszek tesztet, és szombat reggel megcsinálom.
De erősen tartok tőle, hogy a tea abbahagyása miatt hormonzavarról van szó, és ezért nem jön meg...Akkor viszont miért a szédülés? Jaj, nem értem én ezt már magam sem. Remélem, egy pár tapasztalatot még megosztotok velem ilyen hosszú ciklus kapcsán, please!!!
Szia!
A teaivás abbahagyása semmiféle hormonzavart nem okoz,feltéve ha már előtte is volt hormonzavarod,akkor az térhet vissza.A teának ehhez semmi köze.Most hagytam abba az ivását 1 hónapja én is,de ugyanúgy jött meg,mint eddig.Most méhpempőkapszulát szedek,hátha teherbe esek,mert a tea nem segitett.Szerintem baba lehet nálad a dologban,csinálj majd egy tesztet!Sok szerencsét!
Köszi mindkettőtöknek, remélem, igazatok van. Mindjárt megyek tesztet venni, mert a barnázás nem erősebb, sőt. De még mindig van. Szóval holnap reggel tesztelek.
Januárban viszont volt 2 +tesztem, és akkor rögtön utána hasonló barnázásom volt, erősebb, majd utána vérezgetés, és görcs is. Nem is maradt meg...:-(
Remélem, most nagyobb szerencsével járunk.
Tegnap megcsináltam a tesztet, egyértelműen negatív, mára pedig meg is jött...:-(
Ismét egy újabb eredménytelen ciklus...
Köszönöm a válaszaitokat és a biztatást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!