Babát szeretnék de mit tegyek?
Szia!
Én azt tanácsolom első lépésben nézessetek a férjednél egy spermatesztet, addig kár veled bármit is csinálni. Neki fájdalommentes, ha pedig szégyenlős vigyétek a spermát magán urológushoz. 5-6 ezer forint.
Én azt hallottam hogy legalább 2 naponta! de annyi hozzászólást olvastam már itt ezzel kapcsolatban, hogy megállapítottam 1 a lényeg. NEM RÁGÖRCSÖLNI, nem beütemezni, egyszerűen csak történjen meg a dolog. Lehet h a stressz miatt nem sikerül, de mond meg az orvosodnak h te igenis most szeretnéd a kivizsgálást.
Tudod sokan mondják h mielőtt megfogansz, már lejön a kis lélek és ő választ ki titeket. Szóval nem szeret olyan helyre születni ahol stresszes ez az egész. Többen is írták már, és azt is, hogy ők minden módszert kipróbáltak és egyik sem jött be, és Amikor végleg feladták, s elfogadták a helyzetet, na akkor jött a csoda! :) Úgyhogy ne az legyen a fejedben h teherbe kell esned,csak élvezd és kész.:) Be fog jönni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!