Mennyi idő szükséges az inszeminációhoz?
Sziasztok!
Valószínűleg hamarosan inszeminációra járnunk a párommal. Kérdésem is ehhez kapcsolódik.
Minden valószínűséggel Szegedre fogunk bejárni, mert az orvosom ezt ajánlotta. Mi viszont Szegedtől kb. 65 km-re lakunk és dolgozunk. Ezért szeretném tudni, hogy kb. mennyi idő vesz igénybe az UH-ra, kezelésekre való bejárás. Ez igazán a szabadságom miatt lenne fontos. A munkahelyem szerencsére engedi, hogy fél napot is kivegyek, így jobban ki tudnám használni a (sajnos) kevés szabadságomat. (Így egy nap szabival 2 alkalommal tudnék menni :) )
Vagyis konkrétan el lehet egy-egy délelőtt intézni a dolgokat? Vagy minden alkalommal kell 1-1 nap?
Esetleg ha bármi információt tudnátok az inszeminációval kapcsolatban adni, vagy esetlegesen a Szegedi eljárással, orvosokkal kapcsolatban, azt nagyon szívesen venném.
Ha megvolt már minden vizsgálat, férjednek sperma, vérvétel, neked is hormon, akkor:
A ciklus 2-3. napján bemész egy hüvelyi uh-ra, ott elmondják hogy mit és meddig kell szúrnod. Aztán mész a ciklus 9. napján és a 11-12. napján egy hüvelyi uh-ra. Az hamar megvan. Az inszem napján a férfi reggel bemegy, leadja az anyagot, majd mehet a "dolgára" Te, bemész amikorra mondják, kbb 11 felé és megtörténik a beavatkozás. A férjed max. kint tud ülni a váróban, nem sok értelme van ottmaradnia. Aztán 1-2 órával a beavatkozás után hazamehetsz. Ez van a BMC-ben.
Sziasztok!
Igazából nem tudom, hogy mi a vizsgálatok menete. Mondjuk nekünk szerintem már minden megvan: 3x spermavizsgálat, átjárhatósági, teljes hormonvizsgálat egy cikluson végig, különböző UH-k...
Az orvosom már Szegedre akart küldeni, de átmentem egy másik dokihoz HMVH-re, aki endokrinológus is egyben. Most akarok visszamenni hozzá, hogy mi legyen.
Kicsit elszomorodva olvasom, hogy milyen sűrűn kell menni UH-re az inszem alatt. :( Nekem Szeged 60km :(
Békéscsabán voltam egy dokinál tavaly (a modora miatt hagytam ott), aki viszont a szóbeszéd szerint nagyon jó ebben a témában. Nála csak a 10. és 12. napon volt UH. A 12. napon tűszőrepesztő szuri és hajrá. Gondoltam, akkor inszemnél is elég lenne 2-3 alkalom az átjárásra. De ezek szerint nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!