Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi idő szükséges az...

Mennyi idő szükséges az inszeminációhoz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Valószínűleg hamarosan inszeminációra járnunk a párommal. Kérdésem is ehhez kapcsolódik.

Minden valószínűséggel Szegedre fogunk bejárni, mert az orvosom ezt ajánlotta. Mi viszont Szegedtől kb. 65 km-re lakunk és dolgozunk. Ezért szeretném tudni, hogy kb. mennyi idő vesz igénybe az UH-ra, kezelésekre való bejárás. Ez igazán a szabadságom miatt lenne fontos. A munkahelyem szerencsére engedi, hogy fél napot is kivegyek, így jobban ki tudnám használni a (sajnos) kevés szabadságomat. (Így egy nap szabival 2 alkalommal tudnék menni :) )

Vagyis konkrétan el lehet egy-egy délelőtt intézni a dolgokat? Vagy minden alkalommal kell 1-1 nap?

Esetleg ha bármi információt tudnátok az inszeminációval kapcsolatban adni, vagy esetlegesen a Szegedi eljárással, orvosokkal kapcsolatban, azt nagyon szívesen venném.

2009. máj. 7. 11:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha megvolt már minden vizsgálat, férjednek sperma, vérvétel, neked is hormon, akkor:

A ciklus 2-3. napján bemész egy hüvelyi uh-ra, ott elmondják hogy mit és meddig kell szúrnod. Aztán mész a ciklus 9. napján és a 11-12. napján egy hüvelyi uh-ra. Az hamar megvan. Az inszem napján a férfi reggel bemegy, leadja az anyagot, majd mehet a "dolgára" Te, bemész amikorra mondják, kbb 11 felé és megtörténik a beavatkozás. A férjed max. kint tud ülni a váróban, nem sok értelme van ottmaradnia. Aztán 1-2 órával a beavatkozás után hazamehetsz. Ez van a BMC-ben.

2009. máj. 7. 13:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Bocs ,hogy belekontárkodom de lenne nekem is egy kérdésem ezzel kapcsolatban! Átjárhatóságit vagy petevezeték átfuvást nem csinálnak inszem előtt? Nálunk is meg voltak ezek a vizsgálatok amit írt az előttem szóló és gondolkodtunk már az inszemen. Mert a baba várat magára.
2009. aug. 11. 15:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem is Szegeden lett volna inszemem, de aztám meggondoltuk magunkat, anyagi okok miatt. Az én dokim azt mondta,h 2 naponként kellene mennem Szegedre,h UH-on tudja követni a peteérést+a hormon tartalmú szurikra. Nekem ez nagyon megterhelő lett volna. Én sem Szegeden lakom, kb 40 km,de minden másnap kocsival menni+a dokinak minden alkalommal fizetni+a gyógyszerek. Hát... belekerült volna vagy 100 ezerbe összesen. Szóval egyenlőre nem vágunk bele. Neked ki az orvosod?
2009. aug. 11. 16:01
 4/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Igazából nem tudom, hogy mi a vizsgálatok menete. Mondjuk nekünk szerintem már minden megvan: 3x spermavizsgálat, átjárhatósági, teljes hormonvizsgálat egy cikluson végig, különböző UH-k...

Az orvosom már Szegedre akart küldeni, de átmentem egy másik dokihoz HMVH-re, aki endokrinológus is egyben. Most akarok visszamenni hozzá, hogy mi legyen.

Kicsit elszomorodva olvasom, hogy milyen sűrűn kell menni UH-re az inszem alatt. :( Nekem Szeged 60km :(

Békéscsabán voltam egy dokinál tavaly (a modora miatt hagytam ott), aki viszont a szóbeszéd szerint nagyon jó ebben a témában. Nála csak a 10. és 12. napon volt UH. A 12. napon tűszőrepesztő szuri és hajrá. Gondoltam, akkor inszemnél is elég lenne 2-3 alkalom az átjárásra. De ezek szerint nem.

2009. aug. 12. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!