Kedden kellett volna megjönnie, de eddig még nem jött (szerencsére). Habár érzem, hogy meg fog jönni a napokban. Tegnap voltam nőgyógyásznál, aki megvizsgált. Ha most terhes lennék, azt az orvos már tudná?
Az a helyzet,hogy ennyi sikertelen próbálkozás után,már tényleg csak akkor tesztetlek,amikor már eléggé biztos.
Pár nap miatt még nem.Próbálom elkerülni a csalódásokat..:( Csak kíváncsi voltam,hogy ha az vagyok,akkor a doki látta volna-e?
Ha csak kenetet vett, még nem fogja tudni megállapítani hogy terhes vagy-e. Esetleg uh-val, de van akinek még azon sem látszik a vastag nyálkahártyán kívül semmi. Tesztelj mint feleslegesen reménykedj szerintem. Ha sokat voltatok együtt a pé körül, akkor megvan az esélye hogy baba miatt késik :) Jobb a teszt mint a bizonytalanság.
Drukk!
Köszi a válaszokat mindenkinek!:)
A félreértések elkerülése érdekében:
nem tesztelek,ugyanis nem érzem hogy terhes lennék,és nem is reménykedem,csak kíváncsi voltam,hogy ESETLEG látta volna e a doki?
De a választ már megkaptam,úgyhogy mégegyszer köszike!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!