14 napja volt peteeresem de a ma reggeli tesztem negativ. Mar ne is remenykedjek igaz?
Szia!
Ne szomorodj még el!!!
Nekem is csak halvány poz lett a 14. nap reggelén, de a sógornőmnek 2 hét után mutatta ki a babát a nemvárt után. Fel a fejjel, még tesztelj egyet pár nap múlva!!! Szorítok neked!
Még ne add fel, van akinek előbb van akinek később mutatja ki! És nem biztos hogy pont aznap találkozott a kisfickó a petéddel, lehet hogy 1 nap eltelt és az is sokat számít. Amíg nem jön meg van remény! 2 nap múlva tesztelj újra!
Szorítok!
10:17-es. Nekem fajnak a melleim mar kb 4 napja de nagyon izomlaz szeruen. Tehat nem erzekenyek hanem oldalt meg felul fajnak olyan mint amikor az ember megemel valami nehezet aztan napokig alig bir mozdulni az izomlaztol. Ez az erzes sosem volt nallam eddig, ezert is mertem batorkodni egy tesztel. Teljesen ketsegbe estem amikor lattam, hogy negativ. Itt mindig remenyt ontenek belem a lanyok mint most is. :) Nekem is az a furcsa, hogy viszont a mensi sem jott meg aminek meg kene jonnie 14 napra ra ha elhal ugye a petesejt. Abban remenykedem most, hogy talan kesobb termekenyult meg ahogyan itt is irtak. Lehet 24 –en volt a pe de az is lehet a tuszo csak kesobb repedt meg. Ki tudja????? Hat csak varni tudunk. Kivanom neked is, hogy pozitivat tesztelj par nap mulva!!!
10:21-es, ez nagyon jo hir. Persze nem az, hogy hetente kellett tesztelned hanem a vegeredmeny.:) Na majd ismet megprobalom hetvegen. Koszike, hogy irtal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!