Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 14 napja volt peteeresem de a...

14 napja volt peteeresem de a ma reggeli tesztem negativ. Mar ne is remenykedjek igaz?

Figyelt kérdés
Pe-m 24-en volt de sajnos ma reggel negativat teszteltem. Az ovulacios tesztem parilis 23-an meg 24-en volt pozitiv. Utanna total negaiv tehat nem lehetett maskor pe-m. Nagyon de nagyon el vagyok keseredve, legszivesebben elhuzodnek valahova jol kisirni magam. :(
2009. máj. 7. 09:52
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne szomorodj még el!!!

Nekem is csak halvány poz lett a 14. nap reggelén, de a sógornőmnek 2 hét után mutatta ki a babát a nemvárt után. Fel a fejjel, még tesztelj egyet pár nap múlva!!! Szorítok neked!

2009. máj. 7. 09:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom, hogy irtal. Meg azert remenykedem mert a mensi sem jott meg de amikor meglattam a negativ tesztet majdnem sirva fakadtam. :( Mindenkeppen megproballom majd meg hetvegen (mondjuk vasarnap) ha addig nem jon meg. Koszi a biztatast! :)
2009. máj. 7. 10:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Még ne add fel, van akinek előbb van akinek később mutatja ki! És nem biztos hogy pont aznap találkozott a kisfickó a petéddel, lehet hogy 1 nap eltelt és az is sokat számít. Amíg nem jön meg van remény! 2 nap múlva tesztelj újra!

Szorítok!

2009. máj. 7. 10:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom neked is masodik a valaszodat. Akkor egyelore varok es ujra probalkozom. Hat igen, amig nincs mensi addig van remeny. :) Megegyszer koszi, hogy irtatok.
2009. máj. 7. 10:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Együttérzek veled, én is pont így jártam. Tegnap reggel teszteltem, a pétől számított 14. napon negatívat. Nem értem, pedig fáj a gyomrom, nem kívánok semmilyen kaját és a cicim is érzékeny, nem jött meg...
2009. máj. 7. 10:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne szomorodj el. Én már 4 hetes terhes voltam, mikor végre kimutatta a teszt. Addig hetente csináltam és mind negatív volt.
2009. máj. 7. 10:21
 7/7 A kérdező kommentje:

10:17-es. Nekem fajnak a melleim mar kb 4 napja de nagyon izomlaz szeruen. Tehat nem erzekenyek hanem oldalt meg felul fajnak olyan mint amikor az ember megemel valami nehezet aztan napokig alig bir mozdulni az izomlaztol. Ez az erzes sosem volt nallam eddig, ezert is mertem batorkodni egy tesztel. Teljesen ketsegbe estem amikor lattam, hogy negativ. Itt mindig remenyt ontenek belem a lanyok mint most is. :) Nekem is az a furcsa, hogy viszont a mensi sem jott meg aminek meg kene jonnie 14 napra ra ha elhal ugye a petesejt. Abban remenykedem most, hogy talan kesobb termekenyult meg ahogyan itt is irtak. Lehet 24 –en volt a pe de az is lehet a tuszo csak kesobb repedt meg. Ki tudja????? Hat csak varni tudunk. Kivanom neked is, hogy pozitivat tesztelj par nap mulva!!!

10:21-es, ez nagyon jo hir. Persze nem az, hogy hetente kellett tesztelned hanem a vegeredmeny.:) Na majd ismet megprobalom hetvegen. Koszike, hogy irtal.

2009. máj. 7. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!