Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy csináljuk, hogy fiú legyen?

Hogy csináljuk, hogy fiú legyen?

Figyelt kérdés
Hallottam valami olyasmit, hogy a ciklusomtól is függ. A mensi első napjától számítva mikor kell csinálni? Már van egy kislányom. Persze kislánynak is örülnék, de jó lenne egy kisfiú.
2009. máj. 6. 20:06
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Oh, persze tudtam, hogy egyesek szemét majd bántja a kérdés. Pont ezért írtam, hogy a kislánynak is örülnék, akkor is hazavisszük.

Egyébként én is sokat olvastam, hogy ezt kutatják, úgyhogy szerintem nem hülyeség. Akinek nincs értelmes ötlete, az inkább ne írjon, csak azért, hogy lefikázzon.

A tippeket köszönöm szépen, majd akkor figyelem a Holdat, meg kipróbálom a hüvelyöblítést is. Sóskát kerülöm, pedig imádom!

2009. máj. 6. 21:33
 12/13 anonim ***** válasza:

Hajrá,mindent bele!!!!!!!!!

Remélem sikerül.:))

2009. máj. 6. 22:13
 13/13 A kérdező kommentje:

Megtaláltam azt a Ceizeles riportot, amiről írtatok. Itt a link a kétkedőknek. Eszerint nem vagyok teljesen hülye, ja és 33 éves múltam.

[link]

2009. máj. 6. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!