Hol lehet mesterséges úton kérni a nem megválasztását?
Egyenlőre még sehol. Úgy tudom, hogy csak tervezik ennek bevezetését, olyan feltételek mellett, hogy csak a 3. babóca nemét lehessen megválasztani.
Saját véleményem: ez kb. olyan lenne, mint ha valaki vásárol a hentesnél és azt mondja a hentes 2 kiló 1 dkg maradhat? mire a vevő nem köszönöm nekem a 2 kiló kell.... De mondom ez a saját véleményem.
Nekem 4 fiam van........
5éve vágyom egy kislányra.
Azóta gyötör, hogy bemerjem-e vállalni, mert úgy érzem, hogy nem sok esélyem van természetes úton kislányra.
Én vagyok az első válaszoló, így valamilyen szinten már érthető, hogy 4 fiú után lányt szeretnél. De arra gondolj, hogy valakinek egysem jön össze....
Mi is már 1 éve szeretnénk babát (igaz szívem mélyén kislányt szeretnék) de most már tök mindegy, most már csak egy egészséges kis csöppségre vágyom....
Amikor megtudtam,hogy a kis béka ott a pocakban,akkor én azt mondtam,h nem érdekel csak egészséges legyen.A 30. hétig nem is mutogatta,hogy mi rejlik a lába között.Az egész családom kislányt szeretett volna,mert mindenhol fiúk vannak:)Tényleg kislány lett,de mikor mentek az örömködések emiatt,akkor mondtam nekik,hogy szégyenljék magukat,ha kisfiú lenne,akkor nem szeretnék?
A kislány ügyében meg a férjeddel beszélj,hogy hagyja érvényesülni az X kromoszómákat is,ne csak az Ynt:)
én megértelek.
még nem megválasztani m.o.-on.
épp egyik nap beszélgettünk párommal erről a témáról.a véleményem. : szerintem második babától igenis meg lehessen választani a nemét, de csak különbözőre.szóval, mert ha mindenki csak lányt szeretne?vagy fiút?így megmaradhatna az egyensúly.
ja, utolsó válaszoló vagyok.vannak egyébként praktikák/ állítólag / egy nőgyógyász beszélt róla egy műsorban.
írj, privit ha érdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!