Fogamzásgátló abbahagyása után két hétre egy napig fájt mindkét petefészkem. Lehet peteérésem volt?
Figyelt kérdés
Megjött a mensim március elsején, de kb 3 nap leforgása alatt vége is lett. Aztán már nem szedem, de a 14, 15 nap körül éreztem a petefészkeimet, szurkáltak, fájdogáltak. Mindkettő. Ilyen gyorsan is lehet gyógyszer után már peteérés? (persze ha az volt..) Ja, és nagyon érzékenyek a mellbimbóim azóta. A párommal együtt voltunk két naponta. Köszi a válaszokat.2008. márc. 18. 18:18
1/2 anonim válasza:
Szerintem valoszinu,hogy pete eresed volt,hisz mikor abba hagyod a bogyot akkor is meg fog jonni ugyan ugy.Tanacsolni csak annyit tudok hogy ha ilyen erzekenyek a mellbimboid,hogy tesztelj(habar azt nem irtad ,de gondolom hogy babazni szeretnetek es azert hagytad abba a bogyot);ha tenyleg babat akartok ,az egy jo jel ha erzekeny,persze ez nem mindenkinel van igy.
Sok sikert a babahoz!
2/2 anonim válasza:
Én is nemrég hagytam abba a bogyót, és éreztem is a 17. napon, hogy szurkál a petefészkem, nyálka is volt, tojásfehérjeszerű, és mégsem jött meg, már 3 hete késik.
Lehet, hogy tényleg pé volt, de arra is készülj fel, hogy bogyó után bármi lehet, ne lepődj meg, ha nem jön se baba, se vérzés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!