Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensi után vagyok egy héttel,...

Mensi után vagyok egy héttel, de a tüneteim nem múlnak, ill. egyre több lesz mi bajom lehet?

Figyelt kérdés

Ma vagyok a 8.napomon. A mensim igazából normális volt, talán annyi, hogy az egész alatt 5-6 tampon elég volt(pedig nekem egy ciklus min. egy nagy doboz tampon), azt is csak azért cseréltem mert már sokáig volt fent nem azért mert "megtelt". Az egész múlt ciklusomban nagyon erős vizes folyásom volt végig. Most mióta elmúlt a mensim hihetetlen sok krémes van. A melleimen átütöttek az erek és néha rettentő mód viszketnek. Állandó hányinger gyötör, folyton éhes vagyok, de mégsem kívánok semmit. Este viszont kieszem a lakást. Eddig szorulásom volt ma azonban már hasmenésem van, de nem csikar a hasam, nem fáj a gyomrom csak néha szaladnom kell a wc-re. A mensi érzések nem múltak, de már a méhem környéke nyom, nem a petefészkem(pedig lassan peteérésem lesz). Ami furcsa még hogy nem vagyok abszolút pattanásos, de a múlt ciklusban kirügyeztem és nem csak az arcomon, mindenhol és ezek sem múltak el a mensi után sem.

Hormonok, leletek, minden rendben. Egy hete kaptam meg mindent a meddőségiből.

Mi lehet ez? Én is elkaptam a sertésinfluenzát?:)

Vagy gyomorrontás?

2009. máj. 6. 10:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hallottunk már ilyet!Egy tesztet simán megér!Hátha...
2009. máj. 6. 10:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is tesztelnék a helyedben! A hődet nem méred?
2009. máj. 6. 10:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj egy tesztet és írd meg mi lett. Egy hét után már ilyenkor is kimutatja, nem kell reggeli vizeletből. Szaladj el vegyél egyet:)
2009. máj. 6. 10:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Azonnal teszt. Ez nagyon terhességnek tűnik, mintha a saját korai tüneteimet olvasnám szóról szóra! Írd meg az eredményt!

9 hetes km

2009. máj. 6. 10:43
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Tesztem van otthon, de nagyon félek elpisilni. Már 1,5 éve egy csíkosakat látok.:(

Hőmet nem mérem, de egy évig mértem. Ha reggel megmérném, tudnék valamit viszonyítani?

A mensimben volt nyálkahártya is, igaz minimális(nekem ha zuhanyzom mindig akkor jön a java, most is vártam de nem jött). De a tamponon azért volt egy kevés.

Nektek gratulálok.:)

2009. máj. 6. 11:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon kíváncsi vagyok, babás vagy-e? Hasonló cipőben járok...szintén mensi után vagyok, de a tüneteim nem múltak!!! Hőemelkedés megvan, hasam alja folyamatosan szurkál, bizsereg, de ma reggel negatív lett a teszt :-( Szerintem teszltelj ... amíg nem látsz eredményt, úgysem tudsz megnyugodni!

2009. máj. 6. 18:36
 7/7 A kérdező kommentje:

Napközben nekem is hőemelkedésem van, de ma reggel mértem a hőmet és 36,5. Ez mondjuk magasabb mint az alaphőm,de peteérés után azért nekem 36,7-8 néha 7,1 is szokott lenni. Úgyhogy most már a peteérést várom(még 3 nap elvileg).

Pedig már a párom is kezdett mosolyogni, hogy tegnap reggel mikor kiszaladtam felkelés után a mosdóba biztosra vette volna hogy a pici miatt.

De mondtam neki hogy a reggeli rosszullét nem hinném hoty hasmenéssel jelentkezik.:(

Nem tudom mire véljem a tüneteket.

Neked nagyon drukkolok, hogy sikerüljön végre.(meg már nekem is.:))

2009. máj. 7. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!