Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovu tesztet jósként használom,...

Ovu tesztet jósként használom, mára, a nemvárt előtt 3 nappal atomkemény pozitív lett. Lehet ennek hinni?

Figyelt kérdés
Tegnapi hcg teszt -.
2009. máj. 6. 08:10
 1/4 A kérdező kommentje:
+ infó: ebben a hónapban már volt peteérésem, kb 1,5 hete, azt is jelezte a teszt.
2009. máj. 6. 08:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Leirom az en tortenetemet. A ciklusom 28 napos volt. 27-dik napon ovulacios teszt pozitiv, 28-dik napon ovulacios test pozitiv. HCG teszt negativ es mensi sehol. Aztan 42 napra ra megjott. Kiderult, hogy ugyan a 14 napon volt peteeresem (ezert vartam ra 28 napra) csakhogy a tuszom valoszinuleg nem repedt meg. :( Igy a szervezetem kesobb is probalkozott egy peteeressel meg a mensim elott a 27-28-dik napon. Ezert volt olyan eros pozitiv az LH teszt. En orult meg nem voltam egyutt a parommal mert azt hittem, hogy bajt okozok es baba van. Na amikor megjott ra 13-14 napra akkor tudtam, hogy ez pe volt. Persze nem jelenti azt, hogy nallad is ez tortenik. Ez csak az en esetem, lehet nallad a babat jelzi mint a tobbsegnel. Csak jo tanacskent annyit irok, hogy lehet jo lenne osszebujni nagyon finoman nehogy ugy jarj mint en. De szerintem ket nap mulva megprobalhatsz egy hcg tesztet. Szivbol kivanom neked, hogy baba legyen, hidd el az en esetem nagyon ritka!!!!
2009. máj. 6. 08:28
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod!

Igen, benne van a pakliban ez is. Sőt...hiszen azért vagyok ezen az oldalon, mert eddig nem jött a baba, tehát nálam sem a nagykönyv szerint mennek a dolgok.

2009. máj. 6. 08:45
 4/4 anonim ***** válasza:
nem lehet hinni
2009. máj. 6. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!