Tutti tippek, a babásodásért! Kinek mi jött be? Ki mire esküszik? Nem baj, ha esetleg tudománytalan, vagy egyedi a módszer.
Figyelt kérdés
Két nap múlva inszem lesz nálunk, szeretnék mindent megtenni -ami rajtunk múlik- a siker érdekében.
Több domináns tüszőm is van.
2009. máj. 5. 21:42
1/7 anonim válasza:
Ha tudod a pontos születési dátumodat, akkor talán én is tudok tanácsot adni. Persze nem 100%-osat, mert azt szerintem senki sem tud.
Ha gondolod, akkor privát levélben vedd fel velem a kapcsolatot. Üdv!
2/7 anonim válasza:
Szia!
Mikor már beletörődtem,hogy nem lehet kisbabám épp akkor lettem terhes!Előtte mindent kipróbáltam.Szedjél terhesvitamint és élj vidáman!Ne szorongj,ne idegeskedj!Terhesvitamint azért szedjél,az nem árt!
Sok sikert!
3/7 anonim válasza:
A Jónás-módszer szerint akkor fogékony a nő, amikor a Hold ugyanabban az állásban van, mint amikor született. Keress rá Google-ben a Jónás-naptárra, ott ki lehet számolni. Állítólag az esetek 85 %-ában működik. Én nem próbáltam még, nekünk szerencsére hamar összejött.
4/7 anonim válasza:
Szia! Őszintén szólva, én már 3 év próbálkozás alatt mindent megtettem, eltartottam egy gyógynövény boltot:), egy patikát a csodaszerek vásárlásával:) Persze lehet, hogy csodaszerek voltak, de nem nekem hatottak. A lényeg, időközben rájöttem, igazán az számít, ami a fejedben és a szívedben van babaügyben. Sztem elendeni nem tudod a "témát" (magamból kiindulva tudom), úgyhogy én ezt tanácsolom, úgy, és azt tedd inszem után, ahogy kedved diktálja. Ha akarsz, igyál palástfű teát, vagy esténként egy pici bort, ha akarsz ne dolgozz azon a héten, de akár dolgozhatsz is, ha van kedved. Nekem is pár nap múlva lesz az első inszemem is ezt a filozófiát követem, amit leírtam neked. Tiszta szívemből drukkolok Neked, remélem, hamarosan átterhetünk a terhesség topic-ba ezen az oldalon:)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Imádlak benneteket!!!! :)
2009. máj. 6. 08:35
6/7 anonim válasza:
Igen, a Jonas módszerre gondoltam én is. Továbbá nagyon fontos, hogy tudjuk: a baba akkor fog megszületni, amikor pontosan eljön az ideje. Hiszek abban (és a tapasztalataim is ezt támasztják alá), hogy a baba lelke éppen ahhoz a szülőkhöz születik és akkor, amikor eljön az ideje! Ezért siettetni sem lehet. Nagyon sok olyan történet van, hogy örökbe fogadtak például egy kisbabát, mert a nőt meddőnek tartották az orvosok, utána pedig kétszer is simán várandós lett és babája született. Ezek nem csupán csodák, hanem a Sors is közrejátszik bennük, csak nem mindig vesszük észre a jeleket.
7/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, ez remek, én is hiszek Fata kezében, de mit gondoljon az, aki sehogy sem esik teherbe spontán?
Nem lehet nem meddőségire menni ilyenkor.
2009. máj. 8. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!