Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozi a tesztem! Nagyon aggódom...

Pozi a tesztem! Nagyon aggódom! Mitől lehet a vérzés?

Figyelt kérdés

Tegnap azt hittem meg fog jönni, mert volt egy kis vérzésem, és görcsöltem , de mára elmúlt a vérzés, még fájogat kicsit, de nagyon kíváncsi voltam, meg aggódtam is, és ezért vettem egy tesztet!

Azt hittem már ebben a hónapban nem számíthatok rá, mert a hőm is rosszul alakult! Itt a link:

[link]

Clostilt szedtem, és a 12. napomon még nem volt domináns tüszőm ultrahang szerint!

Mitől lehet a vérzés? Nagyon aggódom!

Nyugtassatok meg!

[link]

itt a tesztemről a kép

2011. okt. 31. 18:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Pozi a teszt,gratula,holnap menj dokihoz (és a cigit messziről kerüld..!!,márha cigizel,de az tuti,hogy számomra nagyon rosszul mutat egy pozi teszt és a bond),ja és lehet leszavazni nyugodtan!
2011. nov. 1. 18:18
 12/21 A kérdező kommentje:

nincs cigi, és nem pontoztalak le, adtam egy zöld kezet :)

megyek dokihoz holnap, remélem lesz, ha nem holnap, akkor pénteken, és szedem a terhesvitamint, amit felírt, ma sem véreztem hála az égnek, csak kellemetlenül érzem magam odalent :s

2011. nov. 1. 21:09
 13/21 anonim ***** válasza:
ne voltal dokinal?
2011. nov. 2. 15:15
 14/21 anonim ***** válasza:

Tegnap 18:18 vagyok!

Ok szerintem kicsit félreértettük egymást!A világ legszebb pozi tesztje mellett ott egy cigis-doboz...!Én erre gondoltam!De mindegy is!

Voltál dokinál???Mit mondott??Vitamin-ok,helyes,kell is!

Ja és köszi a zöld kezecskét!;-)

2011. nov. 2. 18:50
 15/21 A kérdező kommentje:
Holnap mentem volna, mert akkor rendelt volna a dokim, felhívtam, erre mondták , hogy elmarad a pénteki rendelése :( Kedden rendel legközelebb. Amúgy minden rendben, nem aggódom, cicifájdalmam van, meg derék, de nem pecsételek, semmi vész sincsen. Most már nagyon kíváncsi vagyok, mennyi hetes a baba :) Köszi, hogy érdeklődtök :)
2011. nov. 3. 18:23
 16/21 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok!Értem,akkor írsz nekünk kedden?!Köszi...!
2011. nov. 3. 19:04
 17/21 A kérdező kommentje:
igen :)
2011. nov. 5. 22:28
 18/21 A kérdező kommentje:

Oké csajok, elmentem dokihoz ma, majdnem 7 hetes terhes vagyok, helytálló kb a ciklus pont hu, amit behúzott pé-t :)

dobog a kis szíve kegyetlenül, annyira aranyos :) majdnem elbőgtem magam :D

A vérzés meg megerőltetés miatt volt, amire gondoltam én is, az is látszik az ultrahangon, mármint a hematóma, de nem vészes, viszont felírta az ultrogesztánt, biztos, ami tutika.

itt a baba:

[link]

2011. nov. 7. 14:26
 19/21 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok,annyira örülök még így ismeretlenül is!Gratulálok!És már most édes a babád!Minden jót!
2011. nov. 8. 16:15
 20/21 A kérdező kommentje:

köszi, a kis szíve volt a legédibb :)

neked is minden jót!

2011. nov. 9. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!