Holnapra nem várom. Valaki még? Mikor érdemes teszteli? Holnap reggel lehet? Már vettem X-epil tesztet. Vagy várjak még vele?
Kedves utolsó!
Sajnálom a tavalyit, gratulálok a mostanihoz. Most biztos minden rendben lesz.
A második olyan válaszoló, aki mára nem várta.
Eddig semmi, de tünetem sincs semmi. Ami más mint eddig, hogy most nem fájnak a melleim (de ez még nem jelent semmit), illetve már hajnal 5-kor fent vagyok, nem tudok aludni (igaz akik terhesek lettek, mind mindig aludnának, remélem nálam nemalvást vált ki a terhesség) :)
21:14
Sajnalom a tavalyi babat.:-((( Bele sem gondolok inkabb.:(
Most minden rendben lesz, miert ne lenne, csak pozitivan!;-)
A tuneteid egeszen elviselhetonek tunnek, ne legyen rosszabb a kiesobbiekben sem!!
Utolso, hat tancsaknem insomniad lesz!;-) Erre raersz meg mikor majd nem lesz idod aludni ejszaka!:) Lehet azert ebredsz hajnal 5kor mert az 6ora lenne. Ha ezt nezzuk...nem is olyan rossz!:);)
Sziasztok! Ma reggel negatív lett :( Úgy érzem meg is fog jönni...
Drukkolok nektek!!!!!
sziasztok!
Tegnapi 21:22-es vagyok, aki csak pénteken tesztelt volna, de nem bírtam ki és teszteltem, persze negatív lett :( pedig már késik, mert tegnapra nem vártam, a hőm is fent van, remélem fent is marad. Most már nem tudom mi van. Tüneteim nincsenek, ma is fél 6-kor keltem, ráadásul én eddig mindig olyan voltam, hogy éjjel-nappal tudtam volna aludni, mostmeg? Már egy hete így kelek és akkor még óraátállítás sem volt. :)
Nagyon kíváncsi leszek, hogy mikor lesz pozitív a tesztem, vagy mikor jön meg (de ezt nem szeretném) és csak remélem, hogy nem valami harmadik variáció lesz.
Kedves kérdező még ne csüggedj, amíg nem jön meg van remény!
Elozo, az nem lehet, hogy kesoi pe-d volt?
Bocsikaaa, nem tudtam, hogy mar 1 hete koran ebredsz.:) Azert meg bizzzal!!! Hatha!
Marmint abban bizzal hatha babas vagy!
Aludni nem azert nem tudsz mert a baban kattog az agyad es porogsz? En altalaban akkor ebredek igy koran amikor valami izgat vagy az ellenkezoje, tul van terhelve az agyam es nem tud leallni, eber vagyok. Lehet ezen izgulsz, hogy babas vagy e vagy sem es az agy dolgozik, nem tudsz pihenni igazan. Persze csak tipp, nem kiokatatas, semmi ilyesmi csak abban bizok, hogy tudok valami hasznosat irni.
Ó, bárcsak mindenkinek pozitív lenne. Én majd 2 nap múlva tesztelek megint ha nem jön meg.
Szurkolok nektek és mindenféleképpen írjatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!