5napja szedem a fogamzasgatlot, egyutt voltunk a parommal es bennem ment el. Teherbeeshettem?
Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 19:34
2/17 anonim válasza:
Simán, öt nap alatt még nem véd. Főleg ha nem a mensi első napján kezdted el szedni.
3/17 anonim válasza:
Milyen tablettátszedsz?Mikor kezdted el szedni?
Vannak olyanok, amelyek ha a mensid első napján kezded azonnal védenek!
4/17 A kérdező kommentje:
De az a helyzet h nem reg volt terhessegmegszakitasom....akkor is? :(
2009. máj. 5. 19:45
6/17 A kérdező kommentje:
Diane35-ot szedek ... ugy volt h meg tisztulodtam az abortusz utan 6honapig.... es ugy jott meg h meg 2napig barna folyasom volt,akkor nem vettem be,majd a harmadik nap vereztem,akkor be is vettem a tablettat...
2009. máj. 5. 19:49
7/17 anonim válasza:
Én is Diane-t szedek. Ha nem az első naptól szeded, akkor egy hétig kell kiegészítő védekezés! Ha az első naptól akkor az első bogyó után véd.
8/17 A kérdező kommentje:
Aha ertem! bar en most tenyleg nemtudom,h jokor vettem e be :S....
2009. máj. 5. 19:52
9/17 anonim válasza:
Ne vegyétek már ilyen játéknak a szexet! Föleg ha nem rég volt abortuszod...nem is értem, nekem sztem egy jo ideig nem is lenne kedvem szexelni utána és ha fogamzásgátlot kezdenék el szedni mindenképpen megvárnám az egy honapot már csak elövigyázatosságbol is ha már egyszeer megtörtént a baj. Sztem lehetsz terhes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!