Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Negatív tesztek ellenére...

Negatív tesztek ellenére lehet baba? Találkozott már valaki valami hasonlóval?

Figyelt kérdés
44. napomon vagyok, tesztem neg. Ciklusaim 30-40 nap között mozognak. Járt már úgy valaki, hogy neg tesztjei ellenére mégis terhes volt? Tünetem max annyi, hogy nagyon sokat járok wc-re, mellem érzékenyebb, és nagyobb is lett. Van még remény? Azon kívül, hogy amig nem jön meg, addig mindenképp van. Köszi a válaszokat előre is!
2009. máj. 5. 19:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy lehetsz babás. Talán még korai volt a teszt.

Nekem is elég hosszú ciklusaim vannak. Neked van rendszeresen pé-d?

Eddig mennyi volt a leghosszabb ciklusod?

2009. máj. 5. 19:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőmnek így lett babája. Elég túlsúlyos volt, mikor terhes lett. 6 hónapos terhes volt, mikor kiderült. Végig megjött neki rendesen, minden teszt negatív volt és folyamatosan fogyott, mert alig bírt enni. Mire szülni ment, nem lehetett megismerni. Na azóta mondjuk már visszahízott mindent. :-) Ne add fel!
2009. máj. 5. 20:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszönöm Nektek a válaszokat! Adtatok egy kis reményt! Ennyire hosszú ciklus még nem volt, ezért nem tudtam, hogy mi újság van.
2009. máj. 5. 20:06
 4/6 A kérdező kommentje:
1. válaszolónak: csak abból gondolom, hogy van pé-m, hogy szokott abban az időben fehér vagy tojásfehérjés folyásom lenni. De ovutesztet, és hőmérőt még erre a célra nem használtam.
2009. máj. 5. 20:07
 5/6 anonim ***** válasza:
2 negatv tesztem volt miután kiderült,hogy terhes vagyok.Jövő hóban lesz 4 éves!Drukkolok!
2009. máj. 5. 22:18
 6/6 A kérdező kommentje:
:))))) Gratulálok Neked! Meg a tesztgyártóknak külön :)))
2009. máj. 6. 06:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!