Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap délben tesztelem egy...

Tegnap délben tesztelem egy negatívat. Holnap reggel teszteljek újra? Inszem után vagyok 15. nap. Van még remény? Vagy már //-os tesztemnek kellett volna lennie?

Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 15:21
 1/10 A kérdező kommentje:
azt még elfelejttem írni, hogy ma van a 29.nap. egyébként 30-32 naposak a ciklusaim
2009. máj. 5. 15:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Még nagyon korai!

A tesztre hiába van ráírva, hogy a 10 napos terhességet is kimutatja, szerinem ez nem teljesen igaz. Nekem is csak az elmaradt 9. napon lett pozitív. Várj még legalább egy hetet az újabb teszttel és reménykedj!

2009. máj. 5. 15:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én még 3-4 napot várnék!
2009. máj. 5. 16:00
 4/10 anonim ***** válasza:

szia ne keseredj el, sztem pénteken tesztelj, elöbb ne, és remélem öröm lesz

32

2009. máj. 5. 16:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát, bizonytalan. Inszemes fórumon az egyik kismama a 16. nap reggelén tesztelt halvány pozitívat, viszont van olyan doki, aki azt mondja, hogy a 14. napon teszt és ha negatív, akkor abba kell hagyni az Utrot és várni hogy megjöjjön. Nekem az inszem utáni 17. napon kell mennem kontrollra, nem véletlen csak akkor. Az mindegy hogy hány napos a ciklusod, itt most mesterséges volt minden. Amúgy a tüszőrepedés után 14 nappal szokott megjönni, de az Utro is bezavar...
2009. máj. 5. 17:26
 6/10 A kérdező kommentje:

Nem Utrogestant kaptam, hanem Duphastont, amit tegnapig szedtem is. de víz lett a térdemben, pedig nem történt semmi olyan, ami ezt okozhatja. utána elolvastam a betegtájékoztatót, mellékhatása a gyógyszernek lehet ödéma.

Egyébként nekem is a 14.napot mondta az orvos.

Te, aki a 17.napon fogsz tesztelni, hogy érzed magad? nekem ugyanis már nem fáj a hasam, mint pár nappal ezelött.

2009. máj. 5. 18:13
 7/10 A kérdező kommentje:

És 4.válaszoló, neked mikor esedékes a 17.nap?

Az elsö válaszolónak pedig gratulálok, mikor tudtad meg, hogy babát vársz?

2009. máj. 5. 18:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem 15-én telik le a 17 nap, de már kedden, mához egy hétre reggel csinálok egy tesztet. Nem fáj semmim, vagyis ha nagyon figyelek, akkor érzem hogy kicsit feszül odalent. Nekem a BMC-ben csinálták, Neked?
2009. máj. 5. 19:36
 9/10 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok. Nekem órára pontosan 28 napra jött meg, egészen a fogantatás előtti két hónapig. Akkor 3-4 napot csúszott. Mindkétszer megcsináltam a tesztet a 2. késéses napon, mindkettő negatív lett. A első esetben valóban megjött a 4. napra, a másodikban viszont 5. napon megint csináltam egy tesztet, amin egy nagyon halvány második csík megjelent, de nem tekintettem mérvadónak, hiszen 10 perc után jelent meg. Ráadásul úgy fájt a hasam, mintha meg akarna jönni. Aztán 9. napon már nem bírtam tovább. Már a nődokihoz is bejelentkeztem, hogy mondja meg, mi van. Előtte megcsináltam a tetsztet, s már 3-5 mp. után megjelent a 2. csík. A doki 2 nappal azután megerősítette ezt.

Ma léptem pont a 20. hétbe, s úgy néz ki minden rendben van, egészséges kisfiú lakik a pocakomban:-)

Neked meg nagyon szurkolok!

2009. máj. 6. 10:10
 10/10 A kérdező kommentje:

Gratulálok a babócához, és további boldog terhességet kívánok!

nekem sajnos most sem jött össze

a Forgácsban volt az inszem

2009. máj. 8. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!