Hogyan számolhatom ki a szülés várható időpontját ha tudom mikor volt kb. peteérésem?
Figyelt kérdés
Van egyáltalán erre valami "egyenlet".Mert késői pé-m volt, tehát szerintem a rendes kalkulátorok használata nem jó.Csak szeretném tudni,hogy ha most összejött esetleg akkor mikor baba lenne.
Köszi a válaszokat!
2009. máj. 5. 12:44
1/3 anonim válasza:
a valószínű teherbeesés napjához adj hozzá 266 napot
(nekem így számolva a 268-ik napra esett, tehát ez a legpontosabb)
2/3 anonim válasza:
A terhesség időtartamát nem a vélt fogamzáshoz, hanem az utolsó menstruáció dátumához számítják. A neten több helyen találsz erre vonatkozó kalkulátor, egyébként 40 hetet kell előre számolni. Ha az ultrahangon mért méretek nagyon eltérnek az utolsó vérzéshez számított terhességi korhoz, akkor szoktak pontosítani.
3/3 anonim válasza:
Vagy számolj le a teherbeesésedtől kezdve visszafelé 3 hónapot,és adj hozzá 7 napot!pl.: ha a teherbeesés 2009.május 10. akkor a várható születés 2010.február 17.!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!