Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikos vagyok. Embriotranszf...

Lombikos vagyok. Embriotranszfer+7. napon. Mikor mutat legkorábban valós eredményt a terhességi teszt?

Figyelt kérdés

Ma reggel csináltam egy magas érzékenységű Clearblue tesztet. Negatív lett... :-( Szerintetek mennyire adhatok erre az eredményre? Még az is érdekelne, hogy ugye, mivel hamar csináltam, reggeli első vizeletből ajánlatos. Szóval hajnalban már nagyon kellett mennem. Fél négykor pisiltem előtte, aztán reggel 8 előtt végeztem a tesztet. (Nem tudom ez határoz e valamit, vagy önmagában csak az számít, hogy éjszaka kevesebbet iszunk.)

Köszönöm, ha segítettek.

2011. okt. 29. 08:40
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%
Mert a doki azt hajtogatja hogy az ötnaposan visszakapott embriónak milyen nagy esélye van a megtapadásra,és majdnem 1-et kaptam csak vissza.Majdnem sirva kértem hogy akkor legalább 2 legyen.6 lombikom volt,és mindig 5-6 naposan kaptam vissza őket és soha nem tapadt meg:(
2011. nov. 5. 13:00
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

Megint én: nincs tünetem,talán kevésbé fáj a hasam mint az eddigi lombikoknál.De szerintem már valami csíknak kéne ott lenni...

A forgács intézetbe járok,mind a 6 lombikot ott csináltattam,de már bánom!

2011. nov. 5. 13:02
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
én a kaàliba vagyok bp.-en nekem ez az 5. beültetésem ebböl 3x voltam stimulàlva,az elözö stimus is sikerült csak sajna elhalt a magzat a 7 héten amit a 9 hetes ultrahangon vettünk észre és missed ab lett a vége!de annàl egyébként is nagyon felpuffadt a hasam,akkora volt mintha 5 honapos terhes lettem volna!gondolom ez lehetett az ok!és most jobban van a hasam!Semmi képp ne add fel mert szerintem a 10-es teszt még nem mutatja ki,nekem is a 12-en nagyon halvàny lett de ott a csik!
2011. nov. 5. 13:09
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
ja és azt kifelejtettem,hogy én vissza kértem a 3. napon öket pedig javasoltàk hogy vàrjak az 5.-dik napig!az elözönél is a 3.-dikon kértem vissza!mert a legelsönél 5 naposak voltak és az nekem nem sikerült,bàr az is igaz hogy akkor kissé tul lettem stimulàlva és ugy gondoltam,.hogy meg probàloma 3 naposokat!de ezt nem kell kész pénznek venni,mert valakinek az 5 naposok vàlnak be valakinek a 3 naposok!de annak örültem,hogy volt döntési lehetöségem,elvégre az én testem!
2011. nov. 5. 13:14
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Mivan veletek?mindenki ugy eltünt!
2011. nov. 9. 10:49
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Fel a fejjel és kitartás mindenkinek, nekünk is a 6. sikerült csak. Hosszú küzdelem volt, de megérte. Sok sikert nektek!!
2011. nov. 14. 13:50
 37/39 anonim ***** válasza:
Mi van Veled kedves Kérdező?
2011. dec. 4. 10:25
 38/39 A kérdező kommentje:

Szoasztok!

Szóval, a harmadik lombikunk is sikertelen lett... :-( Most várunk.. Időközben elindítottuk az örökbrfogadást. A Kaáliba majd januárba megyünk egy elbeszélgetésre. Ti hogy vagytok?

2011. dec. 5. 06:53
 39/39 anonim válasza:
100%
Sziasztok! Lehet, hogy buta kérdés, de miért a beültetéstől kell nézni, hogy mikor tesztelünk, és miért nem a leszívástől (=megtermékenyítéstől)? Nekem most van az első lombikom, még nem vagyok profi. Ma megtermékenyítés után 13. napon vagyok, ET után 8. napon, a mai 10-es tesztem negatív lett. Szerintetek van még esély? Holnap megyek vérvételre, de már nehezem bírom! Köszi a válaszokat!
2012. okt. 4. 09:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!