Lombikos vagyok. Embriotranszfer+7. napon. Mikor mutat legkorábban valós eredményt a terhességi teszt?
Ma reggel csináltam egy magas érzékenységű Clearblue tesztet. Negatív lett... :-( Szerintetek mennyire adhatok erre az eredményre? Még az is érdekelne, hogy ugye, mivel hamar csináltam, reggeli első vizeletből ajánlatos. Szóval hajnalban már nagyon kellett mennem. Fél négykor pisiltem előtte, aztán reggel 8 előtt végeztem a tesztet. (Nem tudom ez határoz e valamit, vagy önmagában csak az számít, hogy éjszaka kevesebbet iszunk.)
Köszönöm, ha segítettek.
Sziasztok! Mi Debrecenbe járunk a Kaáliba, csupa jó tapasztalatom van. :-) Persze a sikertelenséget leszámítva. Nagyon kedves mindenki, soha, semmi rosszat nem tapasztaltam.
Kedves válaszoló, akik megindítottátok az örökbefogadást. Mesélnél róla kicsit, én már olvasgattam, hogy mik kellenek hozzá, dehogy mégis milyen volt, mit mondanak "mikor lehet belőle gyerek" stb. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!