Van jó pár halvány pozitív tesztem. Olyan fura érzésem van a hasamban, de nem folyamatosan. Kinek mi a véleménye erről?
Szerda reggel megyek UH-ra,indulás előtt kell csináljak egyet.
Vérzésnek nyoma sincs. Hajnalban felkeltem, hányingerem volt, bár ez lehet mástól is.
Megpróbálom nem beleélni magam.
Szia!
nagyon sokban hasonlítunk:)
Én is pco gyanús voltam,és nem igazán sikerült a baba,majd fogytam,és összejött:)Nekem is van egy kisfiam,és nekem is szeptemberben volt meg,és nekem is október 2. hete volt a fogamzás ideje,mert az én férjem is x hetente van itthon!Fura véletlen:)Neked szeptemberben mikor volt meg?Nekem 28-án,és 7 pozi tesztem van,nagyon erős 3 is.Pénteken megyek dokihoz.Írj majd,hogy mi lett.Ja és én is hétfő óta tezteltem:)))
Szia
Ez tényleg megdöbbentő.
Nekem szept. 5.De az elején kevés,aztán szinte semmi,utána pedig közepes, 18.áig. Több halvány pozim lett,erős nem. De nov 5-én volt 1 darab alvadt vér, Se előtte, se utána semmi. Megmagyarázhatatlan.
Szerdán voltam dokinál. Majdhogynem be akarta magyarázni,hogy méhen kívüli lehet.Ha van is baba,akkor is csak 3 és fél hetes, tehát most sem hiszem,hogy látja. Meglátom milyen lesz szerda reggel a teszt és a doki mit mondd, aztán ha úgy van, kérek egy vérvizsgálatot hcg-re.
Kisfiamnál anno mikulás napján erős pozi volt(kb 4 hetesen),de csak vastag méhfal látszott, viszont 2 hétre rá látszott a petezsák is.
Melyik részén laksz az országnak?
Én is drukkolok neked.Jó,hogy neked volt erős pozi,nekem sajnos nem.
Baranya megyei vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!