Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, még mindig azt mondját...

Lányok, még mindig azt mondjátok, hogy nem volt peteérésem?

Figyelt kérdés

Itt a görbém, szerintetek? Lesz normális időben is pé-em? Vagy ilyenkor hogy alakul? Most is ér, hogy pé után 14 nappal mensi? Még mindig nem értem! Ha meg még mindig azt mondjátok, hogy nem volt pé-em, akkor mi ez?

[link]

Köszönöm, s szép napot Nektek!

2009. máj. 5. 09:16
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nézi egyébként! Az előző hónapban voltam nála vagy 5x, de erre a hónapra azt mondta, hogy elég ha a 14.nap megyek! Hát megyek is, csak zavar ez a reggeli állandó magas hő.
2009. máj. 5. 09:41
 12/17 anonim ***** válasza:

A hő emelkedésének tényleg ezer és egy oka lehet a hormonszinttől függetlenül is.

Ilyenkor persze, hogy rossz, mert nem látszik a pé a görbéből:)

UH-nak hidd el meg a dokinak, amit mond, az milliószor biztosabb, mint a görbe.

2009. máj. 5. 09:49
 13/17 A kérdező kommentje:
Akkor nincs mit tenni, péntekig várni kell, hogy mit mond ... csak ez olyan fura! :(
2009. máj. 5. 09:51
 14/17 anonim ***** válasza:

Tudom, én is türelmetlen vagyok (voltam-leszek...)

De.

MIÉRT péntekre kaptál időpontot? Addig akár TÉNYLEG megtörténik a péd, és akkor már nem fog tudni okosat mondani a doki sem, azt főleg nem, hogy mikor zajlott az ovu.

Nekem a 12. napon biztos ami biztos alapon mindig volt UH-m (hogy mekkorák a petéim és a méhem vastagsága).

2009. máj. 5. 10:02
 15/17 A kérdező kommentje:
Múlt héten kértem, s erre a hétre már csak ez az egyszem időpont volt. Péntek reggel.
2009. máj. 5. 10:12
 16/17 anonim ***** válasza:

Értem. Sajnálom.:(

De gyors babázódást Neked!

2009. máj. 5. 10:41
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Most csak reménykedek, hogy a hőm ellenére tényleg normális időben lesz majd pé-em!

Nektek is mielőbbi babót, ha Ti is úgy szeretnétek! :)

Nálunk az első jön majd, mikor úgy gondolja Ő is! :)

2009. máj. 5. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!