Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, még mindig azt mondját...

Lányok, még mindig azt mondjátok, hogy nem volt peteérésem?

Figyelt kérdés

Itt a görbém, szerintetek? Lesz normális időben is pé-em? Vagy ilyenkor hogy alakul? Most is ér, hogy pé után 14 nappal mensi? Még mindig nem értem! Ha meg még mindig azt mondjátok, hogy nem volt pé-em, akkor mi ez?

[link]

Köszönöm, s szép napot Nektek!

2009. máj. 5. 09:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
73%
PÉ-kor leesik a hő aztán elkezd emelkedni és fenn is marad ha baba van!Még nem volt pé-sed szerintem!14-15. nap körül kellene elvileg de ez eltérhet!
2009. máj. 5. 09:24
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Átlag hány naposak a ciklusaid?

A hő felszökése nem csak pé -től lehet, saját tapasztalatból tudom. Pé után 14 nappal van mensi egy jól működő ciklus esetén, de ha a petesejtek növekedése, a hormontermelésed kicsit bibis, akkor ez nem biztos, hogy így van.

A dokid UH-os peteérés követéssel tűpontosan meg tudja mondani, mikor várható a péd, én pl évekig azt hittem, hogy a 11. napomon van, hőm, váladék stb erre utalt egyértelműen. Erre kiderült, hogy dehogyis, mert a 15. napon, de ez 25 napos ciklusok mellett, ami kevés.

2009. máj. 5. 09:25
 3/17 A kérdező kommentje:

Dehát a 4. naptól fokozatosan emelkedett, s ilyen magas nekem még az életben nem volt(37,2).

Az alaphőm általában 36,7. A ciklus elején ennyire fent még nem volt! Akkor mitől ilyen? Hormonvizsgálat múlt hónapban volt, s minden ok!

2009. máj. 5. 09:27
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Biztos, hogy nem vagy kismama?Én a helyedben csinálnék tesztet!
2009. máj. 5. 09:29
 5/17 A kérdező kommentje:
2. válaszolónak: általában 28-30 naposak a ciklusaim, az előző hónap volt csak picit bibis, mert nagyon későn volt valamiért pé-em. De akkor rá 15. nap meg is jött.
2009. máj. 5. 09:29
 6/17 A kérdező kommentje:
Kismama? Ezt miből gondolod? Persze bár úgy lenne, de hát véreztem rendesen! Piros is volt, nem barna.
2009. máj. 5. 09:30
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyon gyanús, hogy terhes vagy! Ilyen hamar, ilyen magasan hő? Szerintem csinálj egy tesztet!
2009. máj. 5. 09:33
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Én már sok olyat hallottam, hogy vérzés ellenére megmaradt a terhesség!Egyik barátnőm 6 napig vérzett után vissza ment a hője és pozitív lett a teszt azóta már boldog anyuka.Szerintem egy tesztet megér!
2009. máj. 5. 09:33
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Második vok. 28-30 napos ciklus mellett nehezen elképzelhető, hogy már ilyen korán túl lennél a pén...

A kismamaságot előttem szóló nyilván a magas alaphőd miatt helyezte kilátásba, de piros, nagy mennyiségű vérzés esetén nem valószínű.

Az én áldott dokim mindig azt mondja, miért otthon, saját logikával vesztegetik a nők az értékes időt ahelyett, hogy pontosan megnézetnék a petesejtjeik fejlődési ütemét?

..és igaza van.:)

2009. máj. 5. 09:34
 10/17 A kérdező kommentje:
Kértem a dokitól időpontot, péntekre kaptam. Ha becsatolom az előző havi görbémet, azt is megnézitek, aztán hátha láttok a kettőből valami okosat!
2009. máj. 5. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!