Lehetseges, hogy a cici fajdalom megelozze a pozitiv tesztet?
Kedves utolso. 11 honap az nagyon hosszu ido. Arrol itt tobbszor olvastam, hogy a mensi idejen barnazgatas lehet baba, a mellfajdalom engem mar sokszor becsapott, ugyhogy arra nem alapoznek. Nekem mar lassan fel eve minden honapban mashogy faj a mellem. Persze ha jol ismered a tested ilyen teren akkor lehet nallad babas tunet. Megy a drukk! :)
Mi 5 honapja probalkozunk vagyis inkabb ugy mondanam, hogy ujbol probalkozunk mert sajnos decemberben volt egy vetelesem amibol nagyon nehezen epultem fel lelkileg. :( Most mar johetne a baba de a ciklusaim nagyon felborultak deceber ota. Most a legutolso 26 napos volt ami azert jo jel, de ugy nez ki, hogy most majusban nem volt pe-m. Ma vagyok a ciklusom 19-dik napjan, de se ovulacios fajdalom, se pozitiv ovulacios teszt. :( Persze folytatom a tesztelest de erzem, hogy hiaba. Ugyhogy en mar lemondtam ennek a honapnak a lehetosegeirol. De kivanom neked szivbol, hogy sikeruljon es persze minden sorstarsnak aki babara var! Majd ird meg mi lett az eredmeny en is irok majd, habar nem hiszem, hogy ez lesz az en honapom. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!