Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetseges, hogy a cici...

Lehetseges, hogy a cici fajdalom megelozze a pozitiv tesztet?

Figyelt kérdés
Sajnos ma reggel negativat teszteltem, igaz, hogy csak hetvege koprul nem varom de azert voltam ilyen bator ez ugyben mert a melleim mar harom napja iszonyatosan fajnak. Az ejszaka is ketszer ebredtem meg ahogy atfordultam mert annyira fajtak. Nem erzekeny a bimbom hanem oldalrol sugarzik ez a fajdalom. Sosem ereztem ilyet. Olyan mintha sok tornagyakorlatot vegeztem volna (nem tudom jobban elmagyarazni). Mindig azt hittem, hogy eloszor a teszt lesz pozitiv a hcg miatt es utanna kezdodnek mindenfele tunetek.A mellfajdalom nem hcg fuggo? Letezik, hogy hamarabb kezdodjon a cicifajdalom egy hetel a nemvart mensi elott?
2009. máj. 5. 08:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szia! Mi ujság veled? Teszteltél már? Mi lett az eredmény?
2009. máj. 20. 09:21
 12/15 A kérdező kommentje:
Sajnos negativ lett. :( Majus 8-dikan jott meg. Most eppen az ovulacios tesztekkel allok hadi labon mert nem akar pozitiv lenni pedig ez mar a 15-dik napom es meg mindig nagyon halvany. :( A mensimet Junius 3-ra nem varnam de mivel nincs pozitiv ovulacios tesztem igy kitolodik ez is. :( Szoval nagy az ossze-visszasag korulottem, pedig mar olyan jo lenne babasnak lenni. Veled/veletek mi a helyzet ha meg olvassatok?? Sikerult valakinek?
2009. máj. 22. 15:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Szia! Pedig annyira szoritottam neked! Nekem még nem tudom mi lesz, mert ma kellene megjönnie, de eddig még semmi! Egy-két barna pötty, de nagyon fura a hasam! Olyan mintha meg akarna jönni, de nem jön! A jobb mellem nagyon fáj a bal meg kevésbé! Szóval nem tudom mi van! Szeretnénk már nagyon babát a férjemmel, de 11 hónapja nem sikerül! Már nem tudom mit tegyek!
2009. máj. 25. 11:01
 14/15 A kérdező kommentje:

Kedves utolso. 11 honap az nagyon hosszu ido. Arrol itt tobbszor olvastam, hogy a mensi idejen barnazgatas lehet baba, a mellfajdalom engem mar sokszor becsapott, ugyhogy arra nem alapoznek. Nekem mar lassan fel eve minden honapban mashogy faj a mellem. Persze ha jol ismered a tested ilyen teren akkor lehet nallad babas tunet. Megy a drukk! :)

Mi 5 honapja probalkozunk vagyis inkabb ugy mondanam, hogy ujbol probalkozunk mert sajnos decemberben volt egy vetelesem amibol nagyon nehezen epultem fel lelkileg. :( Most mar johetne a baba de a ciklusaim nagyon felborultak deceber ota. Most a legutolso 26 napos volt ami azert jo jel, de ugy nez ki, hogy most majusban nem volt pe-m. Ma vagyok a ciklusom 19-dik napjan, de se ovulacios fajdalom, se pozitiv ovulacios teszt. :( Persze folytatom a tesztelest de erzem, hogy hiaba. Ugyhogy en mar lemondtam ennek a honapnak a lehetosegeirol. De kivanom neked szivbol, hogy sikeruljon es persze minden sorstarsnak aki babara var! Majd ird meg mi lett az eredmeny en is irok majd, habar nem hiszem, hogy ez lesz az en honapom. :(

2009. máj. 26. 14:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Szia utolsó vagyok! Mi ujság van veled? Képzeld el nekem pozitiv lett 24.-én a tesztem amit csináltam! Te teszteltél azóta vagy nem?
2009. jún. 29. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!