Lehetseges, hogy a cici fajdalom megelozze a pozitiv tesztet?
09:00 valaszolo neked is koszonom szepen. Olyan jo lenne, ha baba lenne. En lennek a legboldogabb a foldon. :)
Kedves 09:12-es. Nekem egy honapot kellett varni a veteles utan igy januar kozepetol kezdtunk ismet probalkozni de hiaba. :( Remelem most sikerult. En kulfoldon elek es itt a dokim egy zselet tanacsolt ami egy vekony aplikatorral a huvelyembe kell befecskendezni igy a spermak konnyen atjutnak a huvelyen es a mehnyakon anelkul, hogy elpusztulnanak mert ez a zsele megfelelo kornyezetet nyujt nekik. Inakabb sikositonak neveznem ami erre a celra lett kitalalva. Ket hete hasznalom minden szeretkezes elott, de, hogy sikeres lesz-e meg nem tudom de a dokim mielott vizsgalatra kuld ki kell ezt probalni ez itt az elso lepes addig mast nem hajlandoak csinalni mint pl. vervetel stb. Sajnos a ciklusaim nagyon felborultak a vetelesem ota. Volt olyan, hogy 17 napos volt, meg volt egy 42 napos is. Szoval szerintem az en szervezetem sem volt meg keszen januar-februarban. Sajnos nallunk nem mukodik a legyunk egyutt minden masodik nap a cel erdekeben de azert megproballunk gyakran egyutt lenni. Most az ovulacios tesztem 24-en lett pozitiv a mellfajdalom meg majus 2-dika korul kezdodott. A ferjem is mar nagyon szeretne kisbabat, sokszor csalodott amikor negativ a teszt, persze nem mutatja inkabb engem vigasztal de tudom, hogy belul o is nagyon banatos. :( Remelem, hogy hamarosan mindketten pozitivat fogunk tesztelni!!!! Szivbol kivanom neked, hogy sikeruljon!!
09:33 Hat nem egyszeru az biztos. :) Neked is kivanom, hogy pozitivat tesztelj. Amig nem jon meg addig van remeny. Lehet egy kesoi pe. Nekem tavaly a 12 napon lett pozitiv a tesztem a nemvart utan pontosan november 27-en. A 9-dik napon meg negativ volt. Keson volt pe-m vagy lehetett egy spontan pe is.
Huuu, most latom, hogy egy regenyt iratm. :)
én is így érzem, a melleim fájnak pont úgy, ahogy te írod...
majd írj, ha teszteltél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!