Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem pozi most mi történi...

Miért nem pozi most mi történik? Nem értem most csak a tesztek rosszak, sosem csinált ilyet a szervezetem!

Figyelt kérdés
Vasárnapra nem vártam (késői peteérésem volt) nem is jött meg csak az nap volt barnás kevés pecsételés hasam szurkált,tegnap meg még kevesebb ma meg még semmi akkor ez most mi volt?reggel csináltam egy tesztet de -lett jó igaz nem első vizeletből a höm is esett picit de az alaphő felett van ,akkor mit gondoltok?Nincs megjön érzésem se!Vagy létezik hogy most ágyazódott be és még korai volt a teszt?
2009. máj. 5. 07:25
 1/4 A kérdező kommentje:
ja és 4 hetes pár napos vagyok!
2009. máj. 5. 07:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem korai volt a teszt,azt mondod,hogy későn volt peteérésed.Várj még pár napot és csak utána tesztelj!Drukkolok!
2009. máj. 5. 08:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is pont így vagyok, késői peteérés (18. napon), vasárnapra nem vártam és előtte péntektől barnás folyásom volt hasfájással. Vasárnap óta pedig semmi, még cici fájdalom is csak ritkán (egy napon 2-3 alkalommal) érezhető. Tegnap kérdeztem itt, azt javasolták, hogy várjam ki a peteéréstől számított 14. napot tesztelésre, csak ezt tudom Neked is javasolni, én megfogadom.

Drukkolok, hogy mindkettőnknek sikerüljön a pozitív teszt.

2009. máj. 5. 08:25
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi:)

reménykedjünk :)

2009. máj. 5. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!