Ki esett teherbe megszakításos módszer mellett? Ki mit használt ami mellett nem lett terhes?
Szia,
Már van egy 8 éves kislányom.Nem terveztünk másik babát.
Megszakítással védekeztünk,mert gondoltam szüneteltetem egy picit a gyógyszert.(Gyógyszer mellett nem lettem terhes.:-D)
Azért nagy az öröm:-D
Szóval most vagyok 22 hetes.
Már abba hagytam a tablettát, még vártunk volna fél évet. Aztán az utolsó doboz utáni hónapban túl hevesre sikeredett az este, egyetlen egyszer. Az eredmény itt szuszog mellettem:-D
Nem bánom, hogy így alakult, mert terveztük a babát, csak előbb kellett otthagyni a munkát, de ez nem számít.
Előtte Mercilont szedtem 9 évig.
Mi a párommal 2 évig védekeztünk megszakításos módszerrel, és nem lett semmi baj. De azt hallottam, ezt nem lehet minden pasival megcsinálni, mert van akinél sok az előválladék, ott rizikós.
A Patentex hüvelykúp elég jó, mi azzal védekezünk. Szerintem ez a legegészségesebb, állandóan nem szednék gyógyszert. Én vagy 3-at kipróbáltam, mindegyiktől volt valami bajom. Igaz, ezzel is jár kellemetlenség. Pl. 15 perccel aktus előtt fel kell tenni, folyik kifelé még másnap is. Hát ez van.
Itt láthatod az egyes módszerek hatékonyságát. Én azokat a módszereket ahol legalább 10-15 % egy nem nem kívánt terhesség valószínűsége, csak azoknál a pároknál tartom elfogadhatónak akiknek az életébe belefér egy véletlenül becsúszott baba.
Szia,
Első válaszoló vagyok..Nekünk naná,hogy belefér!Különben egyetértek veled.Felelősségteljesnek kell (lene) lennie mindenkinek aki nemi életet él..
7 éve vagyok a párommal,végig megszakitással "védekeztünk" ,nem estem teherbe,de most ennyi év után sikerült :)
34 hetes vok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!