Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik november 2-3-ára "nem...

Akik november 2-3-ára "nem várják", van valami tünetetek? És hogyan alakul a hőgörbétek?

Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat! : )
2011. okt. 27. 13:39
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Ma vagyok a 9. dpo-n, mára 2 tizedet esett a hőm. Azért remélem, ez jót jelent, bár igazából tudom, hogy majd csak a következő napokból fog kiderülni...

A hőgörbém most így néz ki:

[link]

2011. okt. 29. 10:54
 12/21 anonim ***** válasza:
Szerintem már most is simán tesztelhetnél... én legalábbis megpróbálnám... és utána meg a kimaradt mensi körül is..ű
2011. okt. 29. 13:48
 13/21 A kérdező kommentje:
Igaz, hogy már tűkön ülök, annyira kíváncsi vagyok, de ezúttal azt hiszem, kivárom az időt... Inkább pénteken tesztelek, ha addig nem jön meg, addig meg lekötöm magamat más dolgokkal, amiket már amúgy is éppen időszerű lenne megcsinálnom, bepótolnom...
2011. okt. 30. 11:48
 14/21 anonim ***** válasza:
1. válaszoló vagyok. Napok óta 36,5-ről szépen lassan megy fel a hőm, ma reggel 36,9. Cicifájdalom van, azon kívül semmi. Már csak 2 nap és kiderül. Többiek?
2011. okt. 31. 07:24
 15/21 anonim ***** válasza:

Elozo drukkolok nagyon Neked, a hod az biztatooo!!!:):)

Nalam annyi van, hogy pentek ota allandoan pisilni jarok. Szinte orankent. Ha sokat setalok, takaritok, ramtor egy mensis szeru alhasi fajdalom es ugy erzem, hogy namost aztan tuti meg fog jonni es mikor leulok, elmulik kis ido mulva. Ez fura ez eddig meg nem volt jelen. Remelem baba van a hatterben ha nem, akkor egy ujabb ismeretet szereztem testem mukodeserol.(bar nem szeretnek)

2011. okt. 31. 10:18
 16/21 anonim ***** válasza:
Én mára nem vártam, tegnap iszonyú alhasi görcsöm volt (nem mensis) inkább feszített, ma 3 tizedet feljebb ment a hőm, 37,1. 25-ös tesztem ma reggeli 1-ből nega. Hát, nem tudom. De nincs olyan érzésem, mint amikor megjön. Hátha sikerült.
2011. nov. 2. 07:49
 17/21 A kérdező kommentje:

07:49 Hű drukkolok ám, hogy pár nap múlva + legyen a teszted!!! Mikorra tervezed egy másikat csinálni? A "tüneteid" nagyon biztatóak!!! ; )

Nekem néha mintha beleszúrna a petefészkembe, meg borzasztóan érzékenyek a melleim, és meg vannak püffedve. Éjjelente 1-2x ki kell mennem vécére. Ilyen az aktuális hőgörbém:

[link]

2011. nov. 2. 09:42
 18/21 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Tesztelj, szerintem tuti babás vagy. Drukk. Én szerintem péntek reggel tesztelek újra.
2011. nov. 2. 13:17
 19/21 anonim ***** válasza:
10-27 15:46 vagyok.Tegnap a nem várt napján pozitívat teszteltem.Kicsit fájt a hasam meg furcsa volt.Mindenkinek pozitív tesztet kívánok!!!!!Alig hiszem el,hogy én írom ezt de végre babás vagyok!!!!!!!
2011. nov. 5. 09:49
 20/21 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Mi lett? Baba? Nekem még mindig nem jött meg, tesztek negatívok, nem tudom. Tünetem ilyen is, olyan is van. 66%-os voltam.
2011. nov. 6. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!