Akik november 2-3-ára "nem várják", van valami tünetetek? És hogyan alakul a hőgörbétek?
Ma vagyok a 9. dpo-n, mára 2 tizedet esett a hőm. Azért remélem, ez jót jelent, bár igazából tudom, hogy majd csak a következő napokból fog kiderülni...
A hőgörbém most így néz ki:
Elozo drukkolok nagyon Neked, a hod az biztatooo!!!:):)
Nalam annyi van, hogy pentek ota allandoan pisilni jarok. Szinte orankent. Ha sokat setalok, takaritok, ramtor egy mensis szeru alhasi fajdalom es ugy erzem, hogy namost aztan tuti meg fog jonni es mikor leulok, elmulik kis ido mulva. Ez fura ez eddig meg nem volt jelen. Remelem baba van a hatterben ha nem, akkor egy ujabb ismeretet szereztem testem mukodeserol.(bar nem szeretnek)
07:49 Hű drukkolok ám, hogy pár nap múlva + legyen a teszted!!! Mikorra tervezed egy másikat csinálni? A "tüneteid" nagyon biztatóak!!! ; )
Nekem néha mintha beleszúrna a petefészkembe, meg borzasztóan érzékenyek a melleim, és meg vannak püffedve. Éjjelente 1-2x ki kell mennem vécére. Ilyen az aktuális hőgörbém:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!