Menstru után pont két héttel voltunk együtt a férjemmel és hát olyan jól sikerült, hogy....értitek. Nyugtassatok meg, hogy nagyon kicsi a valószínűsége egy újabb babának!!! Mivel az első babánk még csak 4 hónapos...Vagy van olyan, akinek így "besikerült"?
Szia. Nekem a nővérem pont négy honapos volt a kislánya mikor teherbe esett. Szóval lehet ilyen elég könnyen.
2011. okt. 26. 08:51
12/17 A kérdező kommentje:
Ejha ...
na nemsokára kiderül....
Egyébként nem lenne probléma, csak....hát elég nagy meglepetés lenne :D
Persze, tudom, hogy védekezni kell, az első is tervezett baba volt, nade....mindegy,
ha ajándék lesz, akkor elfogadom :))
2011. okt. 26. 09:24
13/17 anonim válasza:
Háát, nekünk 5 hónapos volt a babánk, akit aktívan szoptattam, meg sem jött - ennyit az esélyekről - és terhes lettem. Nagyon örültünk neki, persze, nem terveztük. Bármi lehetséges .. Ja, és nekünk nagyon bejött a kis korkülönbség, egyáltalán nem bántam meg. A gyerekeim sokáig azt képzelték, hogy ikrek :)
2011. okt. 26. 10:11
14/17 anonim válasza:
Barátnőmék így sikerültek be a tesójával. A nővére január végén született, barátnőm ugyanabban az évben december közepén.
2011. okt. 26. 22:00
15/17 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Én vagyok, akinek ugyanúgy 4 hónapos múlt a lánya, és nem védekezünk. Mikor tesztelsz? Megtennéd, hogy leírod mi lett az eredmény? Nekem szombaton kellett volna, hogy megjöjjön, eddig semmi, de még várok legalább egy hetet a teszttel. Egyrészt azért, mert szerintem addigra meg fog jönni, másrészt meg azért, mert a szülés után hol 38 napra, hol 29-re jött meg. Tehát lehet, hogy egyszerűen csak még nem állt be. :) Ha mégis ott lapul a kis ajándék, akkor sem vagyok elkésve még semmiről.
2011. okt. 27. 05:26
16/17 A kérdező kommentje:
Rendben, majd írok.
Nekem azért necces a dolog, mert császáros vagyok :(
2011. okt. 27. 16:07
17/17 anonim válasza:
Szia, én kértem, hogy írjál majd, mi az eredmény. Nekem ma reggel megjött :). Kis tesó még hagy egy kis időt Nekünk. Kíváncsi vagyok, melyik hónapban érzi majd úgy, hogy elérkezett az idő. Majd meglátjuk... :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!